Mire lennél képes a túlélésért?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl. Aaron Ralston amputálta a saját karját, vagy amit az Andokban lezuhant diákok tettek. Tudom,hogy ez csak adott helyzetben derülne ki,de én úgy érzem hogy nem lennék ilyesmikre képes.2011. dec. 1. 01:50
1/4 anonim válasza:
Most ezt mondod otthon a számítógép előtt ülve, de ha olyan helyzetbe kerülnél, hidd el, simán megtennéd te is. A túlélés minden emberben ott van, ez a legerősebb ösztönünk.
2/4 anonim válasza:
Szükség törvényt bont...
Ha annyira szélsőséges helyzet adódna, én simán megenném a szomszédot. Mármint ha ő nem enne meg engem előbb.
3/4 anonim válasza:
ma 02:35
Én is megennélek téged. Meg a kérdezőt is.
4/4 anonim válasza:
én olyan helyzetben mint pl: / 127óra /
címü filmben
többre is képes lettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!