Kéregetnél utcán, ha annyira csóró lennél? Hol lehet a legtöbb pénzt összeszedni?
velem, lehet h az lesz.álláskeresési segélyt kapok, de tesóm lenyúlta a felét. Most van 5850Ft-om és még nem kevés van a hónapból. és a héten is kéne kajálnom vmit.
már senki rokon/haver nem ad, mert nem tudom visszaadni, így is unokatesómnál lakom.
Lopni nem akarok, mert nem akarok sittre menni.
Hol lehet a legtöbb pénzt összeszedni? Váci utca környéke?Blaha? Az Astoria nem jó mert ott van a volt sulim :D
Úgy hallottam Bécs király, de ki kéne jutni :/
Nem kéregetnék. Vennék napi 6 kiflit (20 Ftx 6 = 120 Ft) és kiflit ennék és vizet innék... (meg esetleg napi 2-3 alma). Amig nem találnék valami jobbat...
A kéregetés elég megalázó, bár ha nincs jobb ötleted... :(
Szüleiddel mi van? Hány éves vagy? És a tesód miért "nyúlta le" a pénzed?
szüleim leszarnak minket. Anya Németországban, Apukámat nem érdekeljük.
20 éves vagyok, tesóm de állítólag tartozott vmi havernak
Anyukád tudna ott fogadni? Mert ha igen, akkor ez már lenne egy indulási alap. (ha nála tudnál lakni eleinte).
Az iwiw-en van ilyen "telekocsi" ajánlat,ha ismered.Azokat érdemes nézni. Van, aki simán útitársat keres, hogy ne unatkozzon az úton, mások elkérik a fele benzinpénzt.
Ha találnál egy ilyen lehetőséget. Vagy ha Anyud megfinanszírozná a kijutást, már beljebb lennél. Angol és német nyelvtudással, basszus, nehogy lealacsonyodj kéregetni a Blahánál.
Többre vagy képes!!!
Nézd, mit találtam neked egy másik fórumban: 30 euroért kimehetsz:
Én mindig a Molnárbusszal utazom. Ez a legolcsóbb.
Münchenig közlekedik, és a pályaudvarnál áll meg. Onnan meg vonattal eljuthatsz ahová csak szeretnél.
Két söfőr váltja egymás az út során.
Egy út most akciósan 28euróba kerül, a retúr jegy 50 euró. Ennél olcsóbbat nem találsz. Én meg vagyok elégedve velük.
(Azért nem ártana beszerezned egy társalgási kézikönyvet, mert a vonatjegyet azért meg kell venned valahogyan. Bár, ha beszélsz angolul akkor nem vagy elveszve, mert szinte minden német beszéli a nyelvet.)
Kellemes uatzást!
Üdv.: Anikó
Anya nem veszi fel nekem a telefont, mert tudja, h pénz kell.
Fél éve nem beszéltük, mert egyszerűen nem veszi fel.
Iwiw-en nem vagyok fenn... de jó 5let, megpróbálom. köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!