Kéregetnél utcán, ha annyira csóró lennél? Hol lehet a legtöbb pénzt összeszedni?
velem, lehet h az lesz.álláskeresési segélyt kapok, de tesóm lenyúlta a felét. Most van 5850Ft-om és még nem kevés van a hónapból. és a héten is kéne kajálnom vmit.
már senki rokon/haver nem ad, mert nem tudom visszaadni, így is unokatesómnál lakom.
Lopni nem akarok, mert nem akarok sittre menni.
Hol lehet a legtöbb pénzt összeszedni? Váci utca környéke?Blaha? Az Astoria nem jó mert ott van a volt sulim :D
Úgy hallottam Bécs király, de ki kéne jutni :/
Amúgy ne koldulj SOHA!
Az a beletörődést jelenti és gyanítom hogy azért is bekaszálhatnak bár ezt nem tudom...
Meg az veszélyes is. Tele van pl. a Blaha cigányokkal elveszik még azt is amit koldultál (koldusmaffia).
Ráadásul az első ideges kedvű járókelő ha olyan a kedve neked esik...
A gyárakban mindig van felvétel, oda lehet menni.
Nekem nem stimmel a sztori, de csak egy megérzés. Aki annyira rossz helyzetben van, hogy már a koldulásra gondol, annak nem az Internet az első gondolata, hanem az, hogy ebből a helyzetből kijusson valahogy. Nem vagy te egy kicsit nagyon flegma? Úgy beszélsz a koldulásról, mintha az egy közbenső állomás lenne a munkanélküliség és a munkahely között. Nem, az a végállomás, onnan nincs visszaút, ezt a 100.000 hajléktalan is bizonyítja. Ha kikerülsz az utcára, neked annyi. Kirabolnak, elveszik az irataid, onnantól gyakorlatilag megszűnsz állampolgárnak lenni, egy hivatalos ügyet sem tudsz elintézni, egy állásra sem tudsz jelentkezni. Legyengülsz(ugye a kiflis válaszoló csak viccelt? Egy felnőtt ember napi 6 kiflivel éhen hal), nem tudsz fizikai munkát sem végezni, rászoksz a piára, és vége.
De mondom, itt valami nem stimmel. Kamuszag van.
nem kamuszagú.. tök csóró vagyok, haverok már nem adnak.Mit nem lehet ezen elhinni?
Nem akartam csöves lenni, van hol laknom, csak pénz kéne.
miért baj, h van net?a laptop nem az enyém, unokatesómnál lakok,most eladjam a laptopját vagy mit javasolsz??nem baszhatom át a rokonom fejét,ha már befogadott, amúgy ő is csóró
01:13 köszi az olcsó kaja tippet, most már látom, h a kaja simán kijön ebből a zséből.
01:21 nem úgy gondolotam, h csöves leszek, csak úgy mint a punkok kéregetnek pl. a Blahán. ők se csövesek csak csórók.
7:49 ez jó. a hangom az tiszta rekedtes,meglincselnének ha énekelnék.
Szavaljak vagy szteppeljek neked?Nem cirkuszi bohóc vagyok hanem csóró.
Tudod, akik oda mennek hozzád a megállóban tarhálni, h "bocsi, van egy kis apród"?
mindegy..a koldulás rossz ötlet, most már belátom.csak más ötletem meg nincs. max van itt a házban egy bicaj kikötve éjjel eltolom... :D
Kedves Kerdezo, redukaljuk le a problemat: mi az, amihez ertesz?
Es mit szeretnel csinalni, a koldulason kivul? Irod, "csoro vagyok, nem bohoc" pedig, a "bohoc" az megdolgozik a penzeert, ezert adnak neki, mig a csoronak nem.
Amugy menj ki koldulni, de ne az legyen a tabladon hogy "adja' penzt" hanem akar: "500ft-ert elmosogatok." Hidd el, lesz, aki 1, elmosogattat veled, 2, ertekeli a kreativitasodat. Es kozben beszelgetni is tudsz vele, es lehet, pont o lesz az a ember, aki kepes neked hosszutavon segiteni. (nem eltartani, hanem penzhez juttatni.)
Én láttam olyat is aki a földröl szedte fel a kis felesüvegeket és azt gyüjtötte össze, valószinüleg beadta valahová, üzletekbe vagy üvegvisszaváltókba igy kapott pénzt, bár aprópénz de csak annyit csinált azért, hogy lehajolt az üvegekért.
Szerintem tedd te is ezt!
Nem szégyen, ha nincs pénzed és nincs mit enned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!