Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti adnátok pénzt és ételt egy...

Ti adnátok pénzt és ételt egy ismeretlen szomszédotoknak?

Figyelt kérdés

Szóval nincs pénzem kajára és azon gondolkozom, hogy bekopogtatok a szomszédaimhoz kérni 500-1000 forintot fejenként, és egy kis kaját. nem ismerem őket, de köszönni szoktam.

Ez gáz?

2011. nov. 30. 21:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
De ha NINCS MIBŐL, ne akarj többet enni. Ez ilyen. Egyébként nem hiszem el, hogy Pesten, érted, Pesten nem találsz munkát, ha igazán keresel. Kizárt, hogy ne keressenek valahol árufeltöltőt.
2011. nov. 30. 23:42
 22/33 anonim ***** válasza:
Képzeld, sokan ennél rosszabb kaján élnek. Meg ott van a teszkó gazdaságos (elég tág, változatos és olcsó) termékcsalád. Ha nincs pénzed, abból tessék válogatni. Mi is azt tesszük, pedig nem állunk rosszul. Hogy a tesód támogatod, dícséretes dolog. Reméljük, tanulmányai végeztével viszonozni tudja majd.
2011. nov. 30. 23:43
 23/33 anonim ***** válasza:
Na, Digoval egyre gondoltunk.
2011. nov. 30. 23:43
 24/33 A kérdező kommentje:

na jó. köszi a hozzászólásokat, de most már hagyjatok lécci.

Ha nem hiszitek el, sajnálom, több rokonom is van állás nélkül több hónapja Budapesten.

Tescoban dolgoztam, de kiraktak, mert esti műszakban nem tudtam bejárni. Mekibe nem vettek fel, mert olyat vettek fel inkább, aki már dolgozott ott, raktáros is voltam, de kiraktak mert beszóltam vmi főnöknek.

Próbáljatok meg 21 évesen munkát találni

2011. nov. 30. 23:49
 25/33 anonim ***** válasza:
Nekem mikor nem volt a szakmámban meló elmentem kőművesek mellé segédnek, néha nagyon kemény meló volt, de nem haltam éhen, sőt még a haverokkal is el tudtam menni 1-2 sörre belőle. Aztán mikor találtam a szakmámban melót váltottam, és nem szégyen hogy azt a melót is csináltam, mikor elmegyek a házak mellett amiket felhúztunk még büszke is vagyok hogy benne van az én munkám is.
2011. nov. 30. 23:51
 26/33 anonim ***** válasza:
90%

Nagy hipermarketekben (Tesco, Auchan, Cora, stb.) mindig felvesznek árufeltöltőket, raktári munkásokat...

Mindig van felvétel a McDonaldsnál is...

Ne meséld, hogy Pesten másfél éve nem találsz munkát, ha TÉNYLEG dolgozni akarsz!

Amúgy meg a szomszédokat nem kellene zaklatnod : azt fogod leégetni, akinél most szívességből laksz!!!

Ha megtudja, tuti kidob a lakásból! (Én is ezt tenném a helyében.)

2011. nov. 30. 23:51
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az oka annak, hogy esti műszakban nem tudtál járni? Nem akartál valószínűleg. Miért szóltál be a főnöknek? Nem hiszem, hogy bárki kényszerített. Ne haragudj, így soha nem adnék neked semmit.
2011. nov. 30. 23:52
 28/33 A kérdező kommentje:

Na jó, látom itt direkt engem cseszegettek.

Örüljetek neki inkább, hogy nektek nem kell állást keresnetek, meg rokonnál csövezni egy bőröndnyi cuccal.

Gyakorlatilag csöves vagyok, csak éppen van hol lakni. ennyi.

Amúgy meg nincs munka, de mindegy, úgysem hisztek nekem. köszi "kedves" a válaszokat!

2011. nov. 30. 23:59
 29/33 anonim ***** válasza:
Na jó, ez vicc. Egy fél évvel ezelőtt költöztem el Budapestről, az Andrássy út-Nagykörút boltjaiban mindig kint van az "árufeltöltőt, eladót keresünk" tábla. 21 évesen meg pláne felvesznek, te egyszerűen kamuzol. Remélem, hogy a szomszédaid nem dőlnek be a mesédnek, tudod ők kőkemény munkával adták össze eddig is a segélyedet.
2011. dec. 1. 01:19
 30/33 anonim ***** válasza:
nem adnék egyikből se... -.- mondanám h menj át a pedofil bácsihoz a 35-be :DDD
2011. dec. 2. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!