Ti adnátok pénzt és ételt egy ismeretlen szomszédotoknak?
Szóval nincs pénzem kajára és azon gondolkozom, hogy bekopogtatok a szomszédaimhoz kérni 500-1000 forintot fejenként, és egy kis kaját. nem ismerem őket, de köszönni szoktam.
Ez gáz?
na jó. köszi a hozzászólásokat, de most már hagyjatok lécci.
Ha nem hiszitek el, sajnálom, több rokonom is van állás nélkül több hónapja Budapesten.
Tescoban dolgoztam, de kiraktak, mert esti műszakban nem tudtam bejárni. Mekibe nem vettek fel, mert olyat vettek fel inkább, aki már dolgozott ott, raktáros is voltam, de kiraktak mert beszóltam vmi főnöknek.
Próbáljatok meg 21 évesen munkát találni
Nagy hipermarketekben (Tesco, Auchan, Cora, stb.) mindig felvesznek árufeltöltőket, raktári munkásokat...
Mindig van felvétel a McDonaldsnál is...
Ne meséld, hogy Pesten másfél éve nem találsz munkát, ha TÉNYLEG dolgozni akarsz!
Amúgy meg a szomszédokat nem kellene zaklatnod : azt fogod leégetni, akinél most szívességből laksz!!!
Ha megtudja, tuti kidob a lakásból! (Én is ezt tenném a helyében.)
Na jó, látom itt direkt engem cseszegettek.
Örüljetek neki inkább, hogy nektek nem kell állást keresnetek, meg rokonnál csövezni egy bőröndnyi cuccal.
Gyakorlatilag csöves vagyok, csak éppen van hol lakni. ennyi.
Amúgy meg nincs munka, de mindegy, úgysem hisztek nekem. köszi "kedves" a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!