Ti adnátok pénzt és ételt egy ismeretlen szomszédotoknak?
Szóval nincs pénzem kajára és azon gondolkozom, hogy bekopogtatok a szomszédaimhoz kérni 500-1000 forintot fejenként, és egy kis kaját. nem ismerem őket, de köszönni szoktam.
Ez gáz?
bazz Digo, elég bunkó vagy hozzám, de azért köszi a választ.
írtam már, hogy a laptop, net nem az enyém. Egy rokonomnál lakom, aki befogadott, ezek az ő tulajdonában állnak, most elment valahová, ezért tudom használni.
Az ilyen eset alatt nem tudom mit értesz, 1,5 éve kapom a munkanélkülit, ezen felül nem hinném hogy bármit is folyósítanak.
Ez elég jellemző eset, egyszerűen a hó végére már nem maradt abból a temérdek zséből...
Már válaszoltál is.
Egyébként most már kíváncsi vagyok, hogy mi a szakmád, és hol laksz (megye) hogy ennyi idő alatt sincs meló?
NEM törődtem bele.
Nem szeretnék még évekig a rokonaimnál csövezni, már 18 éves korom óta ezt csinálom, és kva rossz érzés egy megtűrt rokonnak lenni.
Adj munkát lécci, mert én nem találok.
most a VII.kerületben.
Nem vertem el a pénzt, írtam már, hogy a tesómnak kell küldjek és tartoztam is
te élnél egész nap parizeres zsemlén?
nincsenek nagy igényeim, de ennél azért többet kell enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!