Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti adnátok pénzt és ételt egy...

Ti adnátok pénzt és ételt egy ismeretlen szomszédotoknak?

Figyelt kérdés

Szóval nincs pénzem kajára és azon gondolkozom, hogy bekopogtatok a szomszédaimhoz kérni 500-1000 forintot fejenként, és egy kis kaját. nem ismerem őket, de köszönni szoktam.

Ez gáz?

2011. nov. 30. 21:44
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

bazz Digo, elég bunkó vagy hozzám, de azért köszi a választ.

írtam már, hogy a laptop, net nem az enyém. Egy rokonomnál lakom, aki befogadott, ezek az ő tulajdonában állnak, most elment valahová, ezért tudom használni.

Az ilyen eset alatt nem tudom mit értesz, 1,5 éve kapom a munkanélkülit, ezen felül nem hinném hogy bármit is folyósítanak.

Ez elég jellemző eset, egyszerűen a hó végére már nem maradt abból a temérdek zséből...

2011. nov. 30. 23:17
 12/33 anonim ***** válasza:
Ha nem adsz a rezsibe, feltételezem lakbért sem fizetsz, nem dolgozol, ergo nem kell bérlet, miért nincs pénzed? A kajának akkor is ki kéne jönnie, ha nem egy vagyont kapsz.
2011. nov. 30. 23:22
 13/33 A kérdező kommentje:
tesómnak kell adnom belőle minden hónapban, mert Németországban tanul + tartoztam. amúgy bérlet kell az állandó munkakeresés miatt.
2011. nov. 30. 23:30
 14/33 anonim ***** válasza:
1.5 éve keresel is munkát, vagy beletörődtél a sorsodba hogy nincs, és jó a segély is?
2011. nov. 30. 23:30
 15/33 anonim ***** válasza:

Már válaszoltál is.

Egyébként most már kíváncsi vagyok, hogy mi a szakmád, és hol laksz (megye) hogy ennyi idő alatt sincs meló?

2011. nov. 30. 23:32
 16/33 anonim ***** válasza:
Ezaz, egy kolis egy hónapban átlag 10000 Ft-ot költ kajára (a kevésbé pénzes fajta). Az 330 Ft naponta. 20Ft a zsömle, ~100Ft 10dgk parizer. Az napi 8 parizeres zsömle. Azzal egy egész nap tétlen ember bőven jóllakik. (Én suliba járás alatt gyakran kevesebbet eszem, pedig normális anyagi helyzetben vagyok.) Szóval elvered a pénzt, aztán másokat teszel felelőssé miatta?
2011. nov. 30. 23:32
 17/33 A kérdező kommentje:

NEM törődtem bele.

Nem szeretnék még évekig a rokonaimnál csövezni, már 18 éves korom óta ezt csinálom, és kva rossz érzés egy megtűrt rokonnak lenni.

Adj munkát lécci, mert én nem találok.

2011. nov. 30. 23:33
 18/33 A kérdező kommentje:

most a VII.kerületben.

Nem vertem el a pénzt, írtam már, hogy a tesómnak kell küldjek és tartoztam is

2011. nov. 30. 23:36
 19/33 A kérdező kommentje:

te élnél egész nap parizeres zsemlén?

nincsenek nagy igényeim, de ennél azért többet kell enni

2011. nov. 30. 23:37
 20/33 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod hogy Borsodban, vagy az alföldön nem találsz 1.5 évig munkát, akkor még el is hiszem, de hogy Pesten nincs egy árufeltöltő meló egy multinál, vagy bármi azt nem! Valamit nagyon rosszul csinálsz.
2011. nov. 30. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!