Hogyan legyen tekintélyem?
Figyelt kérdés
A jövő héttől egy iskolában fogok dolgozni, és felügyelnem kell majd felső tagozatos gyerekeket. Még sosem csináltam ilyet, nincs is pedagógiai végzettségem, nem vagyok túl emberközpontú. Hogyan legyek határozott?2011. nov. 30. 20:33
1/5 anonim válasza:
"nem vagyok túl emberközpontú"
Akkor ne menj gyerekek közelébe!
2/5 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz válaszolni, miért válaszolsz?
2011. nov. 30. 21:11
3/5 anonim válasza:
Hozzál döntéseket, a döntéseid mellett állj ki, ha jók, ha rosszak.
Ami nagyon fontos: ne kezdj velük barátkozni, ne tegeződj velük, követeld meg a tiszteletet.
4/5 anonim válasza:
Amúgy van benne valami abban amit az első írt..
5/5 A kérdező kommentje:
Hogyan köszönjek nekik? A "szervusztok gyerekek" túl nyájas, barátkozós, nem? A "Jó napot, osztály!" pedig elég röhejesen hangzik, csak a régi könyvekben beszélnek így.
Azért kérdezek, mert fogalmam sincs. Hogyan őrizzem meg a hidegvéremet, ha mondjuk egy nyolcadikos cigánygyerek zavarja a napközis foglalkozást?
2011. dec. 1. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!