Baptista Szeretetszolgálat, Máltai Szeretetszolgálat.
2011. nov. 30. 11:36
2/11 anonim válasza:
Vagy ha közelebb van, akkor a helyi családsegítő központban is jó helyre kerül.
2011. nov. 30. 12:01
3/11 anonim válasza:
Vagy a vöröskeresztnek is oda adhatod, én anno 2 zsák ruhát vittem nekik mert én csak kidobtam volna őket.
2011. nov. 30. 12:36
4/11 anonim válasza:
Az önkormányzatok Szociális Osztályán is van rászorulóknak ruhaosztási akció. Beszélj velük, vesznek-e át tőled.
Egyházaknál (=akármelyik templomban, ill. plébánián is, különösen így karácsony előtt) a felekezetükhöz tartozó rászorultak részére szoktak gyűjteni, osztani.
A mi házunkban az a szokás (kb. 100 lakás), hogy reklám-szatyorba rakjuk, és felakasztjuk a kuka fülére. Kb. fél óráig van ott, nem tovább.
2011. nov. 30. 13:32
5/11 anonim válasza:
A Vöröskeresztnek semmit! Sokkal inkább a szeretetszolgálatoknak, vagy valóban: a házak előtti kukák mellől is elviszik a kitett zacskókat a hajléktalanok.
2011. nov. 30. 13:37
6/11 anonim válasza:
Én anno a Vöröskeresztnek adtam...
Utolsó válaszoló!Miért nem kell nekik odaadni?
2011. nov. 30. 17:43
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Engem is érdekelne, miért nem javaslod, hogy a Vöröskeresztnek adjuk? Rossz tapasztalat?
2011. nov. 30. 19:50
8/11 anonim válasza:
Nem tartozik szorosan az adományozás témájához, de a Vöröskereszt előttem egyszer-s mindenkorra elvesztette a presztizsét, amikor hajlandó volt tevőlegesen részt vállalni a Gyöngyöspata nyugalmát feldúló deviáns cigányok Richard Field által szervezett "menekítésében". Véleményem szerint ezzel a nevéhez méltatlan, manipulatív politikai szerepet játszott. A különféle szeretetszolgálatok soha nem estek ilyesfajta szereptévesztésbe - sokoldalóan segítenek, ahol tudnak a határokon túl is.
2011. nov. 30. 20:32
9/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! Azt hiszem, inkább a többit részesítem majd előnyben. :)
2011. dec. 1. 12:21
10/11 anonim válasza:
Értékelem a kommentedet, kedves Kérdező:-)! Ami a használt ruháimat illeti, én néha megtettem még azt is, hogy olyan időszakokban - este, amikor bíztam abban, hogy nem lesz "nyüzsgés", kisompolyogtam a buszmegállóhoz (BKV, kertvárosi környék) - és ott hagytam a csomagokat az űlőkéken. Célba is értek..örültem neki. Üdv neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!