Meleg vok és néha tényleg úgy érzem az lenne a legjobb ha fel kötném magam = ( Sztetek? Hogy fogadtathanám el magam másokkal?
Nem csak az h meleg vok hanem lányosabb is ezt tom magamrol... alkatra is meg oan dolgok teccenek nem a foci meg az autók mint egy fiunak kéne :P Persze nem oan vok akiröl nem lehet megmondani h fiu vagy lány ne értsetek félre fiu vok csak a lányosabb fajtából... értitek :P
Na és az a bajom h ezt senki sem tuggya efogadni mindenki mindig ezzel b.sztat szülők tesóm osztálytársak tanárok mindenki kb 3 ember van össz aki el tud így fogadni. És néha már tényleg úgy érzem h én csak egy ien félresikerült selejt vok és csak megtürnek és soha nem lesz sehol szükség rám meg senki se fog szeretni :( És a legjobb lenne ha meg se születtem volna!
Sztetek mit csináljak h jobban elfogadjanak az emberek? Az is irhat aki úgy gondolja h kössem fel magam az is egy vélemény csak pls gondoljon bele ő mit csinálna ien hejzetben hátha tud vmi okosat mondani...
köszi!
15/F
Látom megint a sok hülye elkezdi ,hogy azonnal öld meg magad vagy ,hogy jaj meg ne próbáld mert a világnak szüksége van rád ,hanem menj pszichológushoz.
Hát egyik megoldás szarabb mint a másik.Az öngyilkossággal nem neked ,hanem a társadalom mocskának kéne elkövetnie ,mert sajnos rengetegen vannak.Pszichológushoz szerintem meg sz@rt sem ér.
Az első dolog amit tenned kell ,hogy elkezdesz nem gay-ül írni él nélkülözöd a szótáradból az "oan,vok,hejzetben(főleg mert ilyen szó nincs) és a mocskos gay vok" kifejezéseket.
Vagy feküdj le egy fiúval (Brrrr....) és meglátod ,hogy nem olyan jó(vagy nem)
Szia! Elhiszem, hogy most rossz neked és nehéz helyzetben vagy, de fel a fejjel, van kiút ebből. Nem arra gondolok, hogy majd kinövöd, és igazából heteró vagy, mert ezt nem tudhatom, nem ismerlek. Most tegyük félre azt, hogy meleg vagy-e vagy sem. Ne ez határozzon meg téged. Ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak erről, és azt meg felejtsd el, hogy selejt vagy, mert nem igaz. :) A lányos viselkedésről meg annyit, hogy nekem is volt egy ilyen osztálytársam, és nálunk pl. senki nem bántotta, megszokták, fiúk, de főleg a lányok jól megvoltak vele. Hogy miért? Mert tájékozott volt, határozott, és jól értett a divathoz. :D
Azt tanácsolnám neked, hogy igyekezz valamilyen célt találni magadnak, amiért küzdeni akarsz, találd ki, hogy mi érdekel. Ne arra várj, hogy az emberek majd elfogadnak és pátyolgatni fognak, mert kegyetlen világban élünk, hanem tegyél meg mindent azért, hogy valamiben jó, vagy a legjobb legyél, vívd ki magadnak a tiszteletet, és ne azért, mert meleg vagy, hanem mert értelmes ember.
Bocsi, ha nagyon zagyva lett, fáradt vagyok. x)
És nem vagyok én sem a téma szakértője, "csak" bi vagyok, ráadásul lány, de józan paraszti ésszel így állnék a dologhoz.
(Előző vagyok)
A pszichológus maximum annyit tehet, hogy önmagad elfogadásában segít, "kigyógyítani" nem fog, mivel nem betegség... Szóval csak bizonyos szempontból nem ér szart se. :)
Egy VOLT homoszexuális férfi honlapja:
A változás lehetséges. Nem akkor leszel boldog, ha homokosként élsz, hanem ha megváltozol. Lehetséges. Persze, a médiában nem hallasz ilyenekről. Ajánlom neked.
akik igazán szeretnek úgyis elfogadnak ahogy vagy...akik meg utálják a melegeket ugyse fognak elfogadni..szomorú de ez van...
am meg úgyis lesz egy pasi aki nagyon fog szeretni téged..tudom h könnyű modnani de kitartás:)
szerintem azokkal ne foglalkozz akik utálnak őnekik ez a dolguk... hogy ostobák legyenek fogadd el magad így többre fogod vinni mint akárki más az emberek nagyrészt azért utálnak mert olyan az életük hidd el te többre viszed ha elfogadod magad és önmagad vagy az az alapja egy normális életnek. erre mondják amerikába hogy haters gonna hate :D
19/ f
Csináld azt amit én!:D
Én is hasonló fajta vagyok, mint te.. Nem kellett volna senkinek sem elmondani, de az már veszett fejsze nyele, szóval ha valaki baszogat is emiatt, akkor SZ*RD LE!:DD
Nekem is volt jó pár hasonló gondolatom, de aztán arra gondoltam: "Egy ekkora idiótaság miatt tönkretenni a saját életem"... másrészről még azt sem tudod, hogy mi vár rád... Ha valaki meg baszogat, akkor tudom ajánlani a következő mondatot: Most te ettől jobban érzed magad, vagy több lettél tőle?:D Ne foglalkozz azokkal így nem fogadnak el.. én még nem nyilvánítottam ki hivatalosan, de csomó ember sejti, én meg lefosom...:D nekem is beszólnak, de ezzel csak saját magukat minősítik..:D és nemutolsó sorban: TANULJÁL!:D hidd el az ilyen prosztó emberek még csak-csak bezsólogatnak meg nem értékelnek, de az okosabbaknak azért már más a világlátása is.. ezt a pár évet meg még úgyis kibírod.. eljön majd az idő, mikor tiszta lappal nyithatsz.. szóval csak okosan..:D Ne félj azoktól az emberektől, akik bántani akarnak...
Te fiú, sejtem, én is kaptam már sértéseket sajnos emiatt, de tényleg azok se használnak nekünk, akik úgymond értünk állnak ki, megbotránkoztatják az embereket ezzel a pride-val például, de a balhét már nekünk kell elvinni, mivel előbb említettek csak a szavazatunkat akarják beseperni. És miattuk van az, hogy egyesek úgy érzik, mi tehetünk a világ midnen bajáról. Szóval ez nem személyesen ellened szól.
Szeresd magadat legelőszöris...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!