Meleg vok és néha tényleg úgy érzem az lenne a legjobb ha fel kötném magam = ( Sztetek? Hogy fogadtathanám el magam másokkal?
Nem csak az h meleg vok hanem lányosabb is ezt tom magamrol... alkatra is meg oan dolgok teccenek nem a foci meg az autók mint egy fiunak kéne :P Persze nem oan vok akiröl nem lehet megmondani h fiu vagy lány ne értsetek félre fiu vok csak a lányosabb fajtából... értitek :P
Na és az a bajom h ezt senki sem tuggya efogadni mindenki mindig ezzel b.sztat szülők tesóm osztálytársak tanárok mindenki kb 3 ember van össz aki el tud így fogadni. És néha már tényleg úgy érzem h én csak egy ien félresikerült selejt vok és csak megtürnek és soha nem lesz sehol szükség rám meg senki se fog szeretni :( És a legjobb lenne ha meg se születtem volna!
Sztetek mit csináljak h jobban elfogadjanak az emberek? Az is irhat aki úgy gondolja h kössem fel magam az is egy vélemény csak pls gondoljon bele ő mit csinálna ien hejzetben hátha tud vmi okosat mondani...
köszi!
15/F
Utsó sajnos degenerált. Amennyiben undorodik a témától minek foglalkozik vele?:D Én se kezdek el trollkodni a spenótkedvelők fórumán és nem megyek el olyan helyekre ahol kocsonyát árulnak mivel nem szeretem a kocsonyát... :D
Amúgy meg, ha meleg vagy fogadd el magad melegnek ;) Semmi evoluciós hiba meg selejt meg egyébb brmságnak köze nincs ehez. Épp, erős, magas intelligenciájú emberek is gyakran melegek :D
Hogy fogadjam el magam ha a faterom sz.rba se néz bármit csinálok sőt szégyel!!! ha az osztálytársaim állandóan ezzel szivatnak meg a tanárok is (kivéve 1et)
Mégis hogy? Könnyü ezt mondani h fogadd el magad :/
Apád egy besarkult ember akkor :) Vannak ilyenek, de nyugodj meg nem kell neki megfelened. Ints be neki -mondjuk, ha már 18 lettél és van hova menned, van mibe kezdened.
Tanáraidnak se kell megfelened, se az osztálytársaidnak. Ma a "csináld meg magad" korát éljük, Lakatos Márk pl, hogy néz már ki? Mégis amiket olvastam tőle meg amilyen riport alany pont egy intelligens embernek gondolnám...érdekes. Ma az ember agyának nagyon rugalmasnak kell lennie mindenhez, különben meghal, vagy olyan besarkult idiot lesz mint a bántalmazóid. Ezek le fognak előbb utóbb peregni rólad.
Kedves Kérdező!
Egyáltalán nem vagy selejtes. Továbbá, nem kell elfogadtatnod magadat másokkal. Túl sokat figyelsz mások véleményére. Tudom, ez nehéz, hiszen a család és a barátok éppen arra valók, hogy támogassanak és segítsenek. Tőlük elvárható lenne, de sajnos elég keveseknek adatik meg, hogy szerető szülők keze alatt nőjön fel. Az emberek pedig alapvetően önzőek és gonoszak.
Nem vagy félresikerült selejt. Jó, hogy megszülettél. Isten akarta, hogy megszüless, nem egy véletlen hiba vagy a rendszerben.
A homoszexualitással kapcsolatban én egyáltalán nem hiszek abban, hogy ez egy gén, vagy betegség lenne. Igenis lehet változni belőle, van belőle kiút.
Ne "reklámozd", hogy meleg vagy, és akkor nem fognak piszkálni.
Senkinek sem mondanám meg a helyedben, és óvatosan ismerkednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!