Más se szereti az embereket úgy általában?
Én nem. És az emberek többsége sem, hiába mondja az ellenkezőjét. Na meg a szeretet elég erős érzés ahhoz, hogy vadidegenek irányába érezzük.
Kedvelik, de csak azokat, akik szimpatikusak. És az már nem az "úgy általában" csoporthoz tartozik.
hát én utálom az összeset kb..
van az a mondás vagy idézet, pontosan nem tudom, hogy 'minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat.' na én ez szerint szeretem az embereket. sehogy.
Tömegfóbiám van.Asszem.
Amugy az olyan embereket kedvelem akiknek van humoruk.Akik kiszámihatóak és komolyak a fontosabb dolgokban.A jóindulatú együttműködésre kész saját hasznukat is pillanatok alatt látó, kreativ embereket nagyrabecsülöm.
De az irigy rosszindultú, pökhendi magát különlegesnek gondoló és ez külsöségekben ,allűrökben is megnyivánuló semillyenektől hányigerem van.Főleg amikor az első 7 év nevelésből és alapműveltségből is elvárható alapdolgokat is magyarázni kell .Na az szomoruvá tesz és fáraszt.Ennél már csak az rosszab amikor be akarnak valami primitiv fondorlattal csapni valami teljesen jeletéktelen összegű szélhámos nyereségvágytól vezérelve.
Amire mi azt gondoljuk,hogy magyaros fortély az bárhol máshol ,átlátszó szemétségnek számit.
Ilyenkor arra gondoltam ,hogy mocsok egy állat az ember és talán jobb volna egy tanyán egyedül élni. De be szoktam érni egy délutáni horgászással.
Milyen jó ,hogy kb 5 éve horgásztam utoljára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!