Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az embereket általában csak az érdeki, hogy milyen szép vagyok?
Senki nem foglalkozik azzal, hogy 4,8 az átlagom a suliban és hogy orvos szeretnék lenni. Sőt kapom a bamba tekinteteket, hogy "Ugyan már, te?". Miért van az hogy a szépségen kívül semmi nem számít? A pasikat sem érdekli hogy esetleg vicces vagyok-e , kedves vagyok-e. Ismerősök, rokonok is úgy vannak vele, hogy de szép lány, aztán amíg arin mosolygok senkit nem érdekel milyen vagyok. Apáék se várnak el semmit tőlem ők is hülyének néznek ha arról beszélek mi akarok lenni. Miért fontos a külső ennyire?
16L
Szerintem inkább szivatás :P
de köszi a választ
komolyan...irigylem a problémáid...
bízonyítsd be nekik hogy te több vagy egy aranyos pofinál és hogy a szép külső mögött van más is:)
Akár hiszed akár nem engem más is érdekel. Még is mit kezdenék egy olyannal akivel semmi közös témám? stb.
Egy lány igenis legyen értelmes és még az sem árt ha van célja az életben, sőt... engem egy lányban ( a külsővel együtt persze) szerintem legfőképpen a személyisége fog meg. Nekem pl elmondhatnád miért pont orvos akarsz lenni? :P
17/f
Köszi a válaszokat :D
Aranyosak vagytok.
Ja, remélem, hogy az egyetemen már tényleg más lesz.
Anyámékkal mondjuk nem sok mindent tudok kezdeni. Sok lelkibékére van szükség hozzájuk.
Nem tudom már ki írta itt, hogy neki fontos egy lány személyisége a külső mellett. Az a baj, hogy csak a külső mellett.
Kénytelen leszek bebizonyítani mindenkinek, h lesz belőlem vmi :D
Igen, láttam a doktor szöszit. De annál kicsit komolyabban veszem magam h rózsaszín illatos papírra írjak :D
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!