Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nemsokára középiskolás leszek....

Nemsokára középiskolás leszek. Igazából a sulitól nem, de a társadalmi élettől kifejezetten félek. Tanács?

Figyelt kérdés
Sok helyen láttam már, hogy "Mit tegyek, hogy kedveljenek?" és, hogy az első hetekben jó benyomást kell tenni, hogy utána elfogadjanak a többiek. Igazából eléggé visszahúzódó srác vagyok. Nagyon sok oldalam van. Tudok vicces, komor, romantikus is lenni, helyzettől függően. De nem tudom, hogy mit hogyan csináljak, hogy utána ne legyek kiutálva mint most. Sokan azért utálnak, mert jól tanulok és mert cikinek tartják a velem való barátkozást. Ezt főleg lányoknál vettem észre. A fiúk többsége barátságos velem. De ez középiskolában változhat. Mit csináljak? Mit mondjak, hogyan szólítsak meg bárkit is ismerkedés céljából? Arra is számítok, hogy lányok nem fognak velem szóba állni az alakom miatt, mivel túlsúlyos vagyok. Valaki tudna nekem tanácsot adni? Előre is köszönöm. 14/F
2011. nov. 22. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szeptemberben senki se fogja megmondani rólad hogy milyen ember vagy.

Akkor dől el hogy befogadnak vagy nem.

Ha nem vagy barátságos velük akkor ellenségesek lesznek.

Voltam én is középiskolás és ma már mindent máshogy csinálnék mint akkor mert a középiskolai osztályomban egy barátom se volt és a mai napig senkivel se tartom onnan a kapcsolatot.

2012. jan. 24. 10:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Egy kicsit enyhült a félelmem, mert most voltam felvételizni és ott egy éjszakát a kollégiumban kellett tölteni. Nagyon jól éreztem magam, az idősebb diákok is nagyon barátságosak voltak. :)
2012. jan. 24. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha hiszed, ha nem, egy új közösségbe kerülés előtt a legtöbb embernek ilyen aggodalmai vannak. Befogadnak-e? Lesz sok barátom? Jó fejek a fiúk/lányok? ...stb.

Legyél nyitott, barátkozós, de ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen a személyiséged.

2012. febr. 6. 17:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Na. Kiderült, hogy felvettek...király :D
2012. febr. 7. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Én most 26 éves vagyok, de ugyanígy szorongtam, mikor középiskolába kerültem. Én is tele voltam önbizalomhiánnyal, tele kisebbségérzettel, mivel vannak testi hibáim. Én visszahúzódó és csendes voltam mindvégig, így engem szerettek, pont emiatt. Bár utólag visszagondolva nyíltabb lettem volna mégis. Az a lényeg szerintem, hogy a többiekhez légy valahogy hasonló. Úgy értem, hogyha egy gengszter osztályba kerülsz, akkor nyilván ne viselkedj selyemfiú módjára stb stb
2012. febr. 27. 18:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az osztállyal nem lesz gond! Megismertem őket már a felvételikor is, nagyon jófejek, úgyhogy ezzel nem lesz probléma. Szerintem menni fog! :) Köszönöm mindenkinek! :)
2012. febr. 27. 22:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem izgultam, ilyen dolgok miatt, hogy befogadnak-e, vagy sem, kiutálnak, kinevetnek stb. Kinevettek, néha kiutáltak, ötös tanuló nem vagyok, így strébernek nem hívnak, de 4,4-es átlagom van most, 12.-ben, annyira nem gáz sztem. Tavaly befejezték a szekálást, rájöttek, hogy tényleg nem érdekel és az iskolába nem ismerkedni megyek, hanem tanulni, nehogy azt hidd, van egy barátom, de az iskolában én nem beszélek, általában tényleg egy szót sem szólok. A sportolás mindenképp ajánlott, amikor középiskolába mentem az első évben nagyon gyenge voltam, utána elkezdtem lejárni a helyi konditerembe és az osztályban biztos a legerősebb vagyok, a többi osztályról meg nem tudok semmit. Önbizalmat adott a kondi, főleg, hogy szálkás is lettem tőle, de ha nekiállsz kondizni, ne várj csodát, hosszú és kemény munka elérni ott bármit is, főleg ha natúrban nyomod (semmi étrend kiegészítő). A sport a legfontosabb a tanulással együtt, hogy egészséges maradj.

Nincs félnivalód.

2012. febr. 28. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!