Nemsokára középiskolás leszek. Igazából a sulitól nem, de a társadalmi élettől kifejezetten félek. Tanács?
Szeptemberben senki se fogja megmondani rólad hogy milyen ember vagy.
Akkor dől el hogy befogadnak vagy nem.
Ha nem vagy barátságos velük akkor ellenségesek lesznek.
Voltam én is középiskolás és ma már mindent máshogy csinálnék mint akkor mert a középiskolai osztályomban egy barátom se volt és a mai napig senkivel se tartom onnan a kapcsolatot.
Ha hiszed, ha nem, egy új közösségbe kerülés előtt a legtöbb embernek ilyen aggodalmai vannak. Befogadnak-e? Lesz sok barátom? Jó fejek a fiúk/lányok? ...stb.
Legyél nyitott, barátkozós, de ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen a személyiséged.
Én nem izgultam, ilyen dolgok miatt, hogy befogadnak-e, vagy sem, kiutálnak, kinevetnek stb. Kinevettek, néha kiutáltak, ötös tanuló nem vagyok, így strébernek nem hívnak, de 4,4-es átlagom van most, 12.-ben, annyira nem gáz sztem. Tavaly befejezték a szekálást, rájöttek, hogy tényleg nem érdekel és az iskolába nem ismerkedni megyek, hanem tanulni, nehogy azt hidd, van egy barátom, de az iskolában én nem beszélek, általában tényleg egy szót sem szólok. A sportolás mindenképp ajánlott, amikor középiskolába mentem az első évben nagyon gyenge voltam, utána elkezdtem lejárni a helyi konditerembe és az osztályban biztos a legerősebb vagyok, a többi osztályról meg nem tudok semmit. Önbizalmat adott a kondi, főleg, hogy szálkás is lettem tőle, de ha nekiállsz kondizni, ne várj csodát, hosszú és kemény munka elérni ott bármit is, főleg ha natúrban nyomod (semmi étrend kiegészítő). A sport a legfontosabb a tanulással együtt, hogy egészséges maradj.
Nincs félnivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!