Az igénytelenség miért lett ennyire nagy szocprobléma manapság?
Én azt gondolom, kinek mire van igénye. Ha ő büdösen érzi jól magát hát legyen büdös.Ha állandóan fürdik, tegye azt.
Nincs jogunk szólni.
a kérdésed sok mindenre enged következtetni...
...nagyon jó érzés igényesnek lenni...tudod? választékos beszéd, tiszta ruha, ápolt test,átgondolt táplálkozás...a többi az már jön magától....
Azok miatt tart itt az ország, akiik azt mondják, hogy ezeket így kell elfogadni.
Az emberek felelősek egymásért!
Ezeket be kéne ültetni büdös ember mellé, hogy szívja a szagukat, be kéne költöztetni melléjük olyanokat akik egész éjszaka ordibálnak, és fizessék ők a segélyeit azoknak akik lustaságból nem dolgoznak.
Ezt valahol úgy gondolom, hogy ha nekem nincs jogom leszólni őt mert igénytelen, akkor neki sincs joga rombolni az én komfortérzetem a jelenlétével!
Igazából már odajutottunk az élet minden területén, hogy joga az mindenkinek van, de kötelessége senkinek sincs :(
Végül sajnálom, hogy nem a kérdező emberből van több a világon, bár lehet elfogult vagyok, mert teljesen azonosulni tudok az értékrendjével.
18 évesen ha ilyen dolgokat csinál az üdvözítő!
Egyébként nekem is van 3 lányom és a legkisebb mikor 10 éves volt, már akkor főzött a maga módján :)
... és nem kolostorban éltek, de még csak nem is poroszos nevelést kaptak, egyszerűen volt előttük egy minta, amit követhettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!