Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az igénytelenség miért lett...

Az igénytelenség miért lett ennyire nagy szocprobléma manapság?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 19:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Én azt gondolom, kinek mire van igénye. Ha ő büdösen érzi jól magát hát legyen büdös.Ha állandóan fürdik, tegye azt.

Nincs jogunk szólni.

2011. nov. 21. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Sokan azon spórólnak, ami nagyon szánalmas.
2011. nov. 21. 21:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem! Mivel társadalomban élünk, tekintettel kell lennünk egymásra. Ha valaki cigizik, akkor az arcodba fújhatja a füstöt, csak mert olyanja van?
2011. nov. 21. 21:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Gusztustalan? szerintem pedig az ahogy te vélekedsz más édesanyáról! És ezek a betegek nagyrészt sosem lázasan, betegen jönnek orvoshoz, hanem azért mert nincs kedvük dolgozni és ki akarják magukat íratni táppénzre! Na ez a gusztustalan! Amikor pedig részegen mennek be a rendelőbe, és megfenyegetik az orvost meg az asszisztens nőket is az a mégdurvább.. Anya sose név szerint mondta, csak általánosságban.
2011. nov. 22. 14:03
 15/19 anonim ***** válasza:

a kérdésed sok mindenre enged következtetni...

...nagyon jó érzés igényesnek lenni...tudod? választékos beszéd, tiszta ruha, ápolt test,átgondolt táplálkozás...a többi az már jön magától....

2011. nov. 22. 14:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező a higéniai , tisztálkodási szokásokra gondolt.És teljes mértékben egyet értek vele.Undorítóak a büdös , koszos mosatlan ruhás emberek.Számomra rendkívül visszataszító és gusztustalan és teljesen máshogy állok az efféle igénytelen emberekhez.
2011. nov. 22. 14:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Azok miatt tart itt az ország, akiik azt mondják, hogy ezeket így kell elfogadni.

Az emberek felelősek egymásért!

Ezeket be kéne ültetni büdös ember mellé, hogy szívja a szagukat, be kéne költöztetni melléjük olyanokat akik egész éjszaka ordibálnak, és fizessék ők a segélyeit azoknak akik lustaságból nem dolgoznak.

2011. nov. 27. 13:40
 18/19 anonim válasza:

Ezt valahol úgy gondolom, hogy ha nekem nincs jogom leszólni őt mert igénytelen, akkor neki sincs joga rombolni az én komfortérzetem a jelenlétével!

Igazából már odajutottunk az élet minden területén, hogy joga az mindenkinek van, de kötelessége senkinek sincs :(

Végül sajnálom, hogy nem a kérdező emberből van több a világon, bár lehet elfogult vagyok, mert teljesen azonosulni tudok az értékrendjével.

18 évesen ha ilyen dolgokat csinál az üdvözítő!

Egyébként nekem is van 3 lányom és a legkisebb mikor 10 éves volt, már akkor főzött a maga módján :)

... és nem kolostorban éltek, de még csak nem is poroszos nevelést kaptak, egyszerűen volt előttük egy minta, amit követhettek!

2011. nov. 28. 08:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyes lányaid lehetnek, szerintem ez nevelés kérdése :-) Én jó nevelést kapok, biztosan ők is :-)
2011. nov. 28. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!