Mi a véleményetek a kéregetőkről?
Igen, némelyiket elég nehéz lerázni, olyanok, mint valami bögöly vagy szúnyog, nem hagyják békén az embert.
Láttam már olyat, hogy szó szerint követett egy kérincsélő egy járókelőt. Ne csodálkozzon az ilyen, ha az "áldozat" bedurvul és goromba lesz.
Nem szeretem őket, nekem is hasonlóan negatív tapasztalataim vannak.
Azzal mentem ki magam, hogy mindig zenét hallgatok, így felőlem fújhatja a magáét, nem hallom, megyek tovább. Egyszer maradt a kezemben egy emberke, mert nyújtott egy szórólapot és jött velem, néztem nagyot, de elengedtem azonnal, ahogy kiszúrtam mit akar.
Mondjuk engem nem sűrűn mernek leszólítani, mert egy tetkós-piercinges lány vagyok, be vannak tojva tőlem sokan, a semmiért persze, de ez titok!
Megjegyezném, hogy sok adománygyűjtő kamu, kérni kell számlaszámot, meg minden egyéb adatot tőlük, hogy most nincs, majd küldök, és ha valaki tényleg küldeni akar, nézzen utána előtte, de ezzel is le lehet őket rázni ám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!