Mit tegyek ennyi rossz ember ellen?
Figyelt kérdés
Átlagos 24éves fiú vagyok. Átlagos család, átlagos anyagi háttér. Minden átlagos. Csak az nem hogy sok barátom és ismerősöm van. Viszont van 2-3 ember aki mindig másoknak kibeszél a hátam mögött. Évek óta rosszba vagyok velük és utálom őket. Ők jó anyagi háttérrel rendelkeznek, mégis irigyek rám hogy szép barátnőim voltak és hogy most is van egy normális barátnőm. Állandóan fúrnak és lefikáznak másoknak. Olyan embereknek akikkel jóba vagyok és hiába is mondja más hogy "szarjam le" egy idő után már tudjátok hogy ez nehéz. Ha radikális akarnék lenni, akkor megverném az összeset, de nem vagyok nindzsa és sose voltam az erőszak híve. Meg lehet el se bírnék velük. Inkább kerülöm őket és ha szorakozó helyen vagyunk akkor is próbálnak levállalgatni, nekem jönnek stb. Én szólhatnék 1-2 barátomnak akik felaprítanák őket, de miért csináljam.. Abból is én jönnék ki szarul. Szóval aki egy picit is megért, az tanácsoljon nekem valamit. Azonkívül hogy: "szard le".2011. nov. 14. 23:47
11/11 anonim válasza:
Ne felejtsd el: vannak (igencsak együgyű, de túlzott öntudatú) emberek, akiknél a tárgyalási- és kompromisszumkészség, a megértésre törekvés és békeszeretet egyértelműen - a GYENGESÉG JELE. Behódolásé. Ezek kizárólag az erőből és pénzből értenek; ugyanakkor, szerintem, nem érnek annyit, hogy erőt vagy pénzt pazaroljunk rájuk. Kerülni kell őket..keresztül nézni rajtuk. Bumburnyákok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!