Mit tegyek ennyi rossz ember ellen?
Ne sz..d le! De mégis: ha valaki a hátad mögött fúr, és rosszat tesz és az egy barátodat elfordítja tőled: az lehet, hogy nem is volt igazi jó barátod?
irigykednek a barátnődre - ez ellen semmit nem lehet tenni, csak elviselni
Akik a hátad mögötti áskálódás ELLENÉRE veled maradnak, kedvelnek- azok az igazi barátok.
Feladtad a leckét, mert lesz@rni nem akarod őket, sem megverni/megveretni. (Utóbbiakat én sem javasolnám.)
Mi mást lehetne tenni?
Beszélj velük egyenként nyíltan, hogy ezt és ezt hallottad vissza, hogy ők mondták, és már nagyon unod a háttérmunkájukat, ennyi idő alatt észrevehették volna már, hogy nem sokat érnek el vele, mert az ismerőseid mindig azt szűrik le, hogy az irigység beszél belőlük. Határozottan mondd meg nekik, fejezzék ezt be, lépjenek túl a régi sérelmeken, ne foglalkozzanak veled, az életeddel, tekintsenek úgy, mintha soha nem ismertek volna.
Őszintén szólva szerintem bármit mondasz, lepereg róluk, nem véletlen ennyire kitartóan keverőgépek.
Ha idegesíted magad miattuk, azzal elérték a céljukat, szóval tényleg vedd be a lesz@rom tablettát. Ha nagyon hülyék, duplázd meg az adagot :)
Mivel eléggé intelligensnek tűnsz,megosztok veled két "aranyköpést",amin lehet gondolkozni!
"Szeresd az ellenségedet...,bele fog dilizni!"
"Ha nem tudod legyőzni az ellenségedet.../állj mellé/!"
...csak a gyeng'bbek kedvéért:/onnan könnyebb lesz/...
Sokmindent nem tudsz ellenük tenni. Esetleg megszivatod őket, és olyan kamu sztorikat találsz ki, hogy kettészakad a nyelvük, mire végigpletykálják. Utána meg jól pofára esnek, ha bebizonyosodik, hogy nem igaz. Az ő hitelük romlik!
Vagy tervelj ki bosszút! Én azt tettem. ált.iskolában csúfoltak egy páran. Én a a faluban maradtam, mikor szült az egyikük akkor mindíg mentem segíteni, meg minden, jó kapcsolatot ápoltam. A kisbaba első szülinapjára lehalkíthatatlan, fröccsöntött "Az én első laptopom"at kapta. Nem tudom hallgattad-e már... Idegörlő!
Hát..vagy megkérded, hogy miért ilyenek, mi zavarja őket (ezt jobb alkohol befolyása alatt, hiszen akkor úgyis megered a nyelvük) . vagy megpróbálod kerülni őket és más társaságba keveredni. Nekem is volt egy baráti társaságom, fiatal,hülye fejjel, jajj de jófejek stb.. Aztán kicsit érdekes volt, hogy ha a kb. 10emberből nincs itt valaki, akkor azt kikell beszélni, hogy milyen hülye, stb.. de aztán kövi alkalommal ha ottvan akkor így imádlak,úgy imádlak, és ha más nincs ott, akkor azt kibeszélni. Aztán engem ez zavart, őket meg az hogy kussban ülök és csak iszok,cigizek.. na igen meg is szakadt a kapcsolat..:/ szóval az ember általában szereti kibeszélni a másikat:S
Keress más társaságot, hátha találsz egy olyat, ahol nem ilyen nyomik vannak:)
Köszi, hogy írtatok meglepődtem a sok írón :)
Igazából az a helyzet hogy ezt a 2-3embert sokan ismerik, mert nagyivók, meg minden buliba ott vannak, meg az egyik autószerelő ezért sokan ismerik. De közbe meg tudom róla hogy egy irigy, zsugori, másikat átveri mindig, de tudjátok szép pofát vág hozzá és ezért még kb. hálásak is az emberek, közbe meg pl: egy másik autószerelő olcsóbban megcsinálná stb stb stb. Lényeg a lényeg hogy én nem vagyok vak és nem hódolok be, van saját véleményem és nem szorulok ilyen rosszindulatú emberekre. Csak mégis fáj, hogy akiket szeretek, ha találkozik velük és véletlenül feljövök témába engem szapul olyan embernek akit én szeretek, és jóba vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!