Mit lehet csinálni egy olyan szomszéddal aki egyfolytában zajong?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy átmegyek és felpofozom mert szerintem a szép szóból nem értene....vagy mit kellene neki mondanom hogy vegyen vissza?2011. nov. 14. 21:22
11/11 anonim válasza:
Össze kéne fogni a többi szomszéddal, mert nyilván ők is hallják a lármát, akik közelében laknak. Amennyiben panelban laksz, pláne.
Nekem is van egy ilyen szomszédom, ő a lakótársaival egyetemben lármázik, nem egyszer hajnalba nyúlóan. Én, az édesanyám és még más szomszédok is kértük, hogy este 10 és reggel 7 óra között azért illik csendben lenni. Nem használt, úgyhogy szóltunk a ház közös képviselőjének, beszéljen a fejükkel ő is. Majd meglátjuk.
Ha nem használ semmi, az önkormányzat jegyzőjét szokták tanácsolni csendháborítás ügyben.
Rossz szomszédság-örök átok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!