Mit lehet csinálni egy olyan szomszéddal aki egyfolytában zajong?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy átmegyek és felpofozom mert szerintem a szép szóból nem értene....vagy mit kellene neki mondanom hogy vegyen vissza?2011. nov. 14. 21:22
1/11 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy vegyen vissza hogy tényleg hatásos legyek...mit mondjak neki?fogalmam sincs mit zajon egyfolytában..
2011. nov. 14. 21:24
2/11 bánomisén válasza:
Én lelőném... komolyan. Az a baj, hogy aki magától nincs tekintettel másokra, az azután sincs, hogy szólsz neki. Azért próbáld meg valahogy nyugodtan elmagyarázni neki, hogy nem egyedül él a házban.
4/11 A kérdező kommentje:
azért nem akarok szólni mert utána meg lehet direkt hergelni akarna és azért is csinálná ...
2011. nov. 14. 21:27
5/11 bánomisén válasza:
Egy próbát megér. Ha meg hatástalan, akkor tényleg jelentsd fel csendháborításért.
Mit csinál és mikor?
6/11 A kérdező kommentje:
nem tudom olyan mintha széket huzigálna,a nap bármely szakában...de hogy valójában mit csinál fogalmam sincs...van hogy este 10-kor is...
2011. nov. 14. 21:35
7/11 anonim válasza:
Ha már este 8-9 óra után zajong akkor csendháborításért nyugodtan feljelentheted, rendőrök kimennek rászólnak, ha ez sem segít akkor összefogsz a többi szomszéddal vagy valami és akkor még teszel feljelentést így akkor meg is bírságolhatják és akkor ha az sem hat akkor még komolyabb ügy lehet majd belőle.
8/11 bánomisén válasza:
Menj át hozzá, beszélj vele, de nyugodtan, ne legyen belőle veszekedés. Hátha abbahagyja. Vagy legalább elárulja, hogy miért huzigálja azt a széket éjszaka.
9/11 anonim válasza:
Jaja, először szépen kérd meg, hogy ne csinálja. Hidd el, a szép szóból énis előbb értenék, mint egy idegbetegéből, aki épp elküld a k**va anyámba.
Ha ez sem vezet célra, már tárcsázhatsz is. Először a rendőröknek, aztán a hullaszállítóknak! ;)
17/F
10/11 anonim válasza:
Szépen megbeszéled vele, ha pedig nem hallgat rád, mondod neki, hogy panaszt teszel az önkormányzatnál / rendőrségen. Papáméknál is hasonló volt a helyzet, és ők így jártak el. Végül megbeszélték a szomszéddal. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!