Zaklat egy roma Facebookon. Mit csináljak?
Elsőre szeretném leszögezni HOGY teljesen normális képeim vannak fent Facebookon, kicsi a mellem szóval nincs kitéve, meg a seggem se, hasam se, csak az arcomról vannak képek és olyanok amiken barátnőimmel vagyok (egész alakos) és kivágtam magamat és azt tettem fel.
Hát nemrég bejelölt egy roma srác a városból és visszajelöltem mert telefonon voltam, és láttam hogy sok a közös ismerősünk, gondoltam tényleg ismerhetem... nem tudtam h nem magyar. Írt minden képemhez aztán üzenetekkel kezdett el bombázni ("csini vagy", "szia", "nagyon szépek a fotóid"), amikre nem írtam vissza.
Tegnap ideges lett és írt olyat, hogy "miért nem válaszolsz nekem? he? mért??? te büdös k__rva" én meg megijedtem és letiltottam... Kb fél óra múlva egy barátja írt üzenetet hogy azonnal oldjam fel vagy nem járok jól... ekkormár sírtam:S úgyhogy gyorsan visszaoldottam és kiírtam állapotomnak telóról hogy elromlott a gépem és nem tudok facebookozni! De mivel csomó közös ismerősünk volt ezért tuti tudja hova járok suliba meg ilyenek! Nagyon félek :((( Mit csináljak???
16/L
Ez elég gázos történet :S Hallottam már ilyen helyzetről, ugyanezt érezte a lány, amit te éreztél de végül is megoldódott a helyzet mert az illető megunta. Remélem a te esetedben is így lesz, de ha már megfenyegettek az komoly dolog! A szüleimnek feltétlenül szólnék a helyedben. Valószínű, hogy csak szórakoznak de azért nem árt biztosra menni.
Viszont ha nem veszed rossz néven sajnos tennem kell egy negatív megjegyzést, mert a hozzáállásod a roma emberekhez legalább annyira vérlázító mint ennek a srácnak a viselkedése... Mutass példát.
Jah. Én a helyedben szólnék a fiú ismerőseimnek is, akiben megbízol, mert ha látják hogy vannak veled akkor nem mernek majd a közeledbe sem menni :)
18F
Szia!
Tapasztalatból írom, hogy a romákkal vigyázni kell.Ha olyanok és észrevesznek valahol ( akár 5év múlva is), képesek szétverni.
A rendőrségtől nem kell félni, jelentsd fel.Csak az a baj, hogy a határozatokban ott lesz a feljlentő.Akor pedig ha megtalál nagyobb a baj.Ha nagy a város nem kell félni, mert tömeg előtt nem bántanak!
Egyébként melyik városban laksz?
(15/F)
köszi a válaszokat...majd a szüleimmel megbeszélem mi legyen. én is arra gondoltam hogy letörlöm, vagy legalábbis inaktívvá teszem egy időre a facebookos profilomat.
kisvárosban élek és ezért nem is szeretném megmondani a nevét, mert még ha észrevenné hogy ide ki is írtam kérdésként... hát nekem annyi...
és igen, negatívan állok a romákhoz, de mégis hogy álljak hozzájuk amikor az öcsémnek beszólogatnak az osztálytársai (11éves), és hazafele látom hogy szerencsétlen kutyáik lihegve futnak utánuk, és gondolom nem fürdetik őket otthon tejben-vajban?! ez úgy felidegesít. de mit tehetek, ők vannak többen, én meg lány vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!