Ha ki akarok menni Németországba nyárra (2-2.5 hónapra) ahhoz kb mennyi pénzt kéne összespórolnom? (lent. )
Figyelt kérdés
A barátom kint él, szóval hozzá mennék, de nem szeretnék a nyakán élni, gondolom ez érthető is... Tehát nála laknék, szóval így kajára meg mit tudom én mikre kéne költeni, meg nyilván beleadnék a rezsibe is. Kb tudtok egy összeget mondani, hogy mennyivel lehetne neki indulni? Amúgy kint nem tudok majd dolgozni, mert nem tudok németül egy kukkot se, szóval ez sajnos nem olyan jó megoldás, hogy kiköltözök, és akkor majd ott belevágok valamibe.2011. okt. 30. 22:04
1/1 anonim válasza:
Én kint élek, havonta kb. 1000 euróból meg lehet élni 2 személynek, de ebben csak a lakás meg a kaja van benne, tehát semmi luxus, semmi buli. De ez attól is függ, hova mész, mert a másak az árak az ország keleti és nyugati részén, nem mindegy, hogy mekkora a város, vagy falu, de kb. ennyiből ki lehet jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!