Lemaradtam valamiről? Ez az új "divat"?
gondolom, ha valaki az iskolában dolgozatot ír, (vagy akármit) nem kisbetűvel kezdi a mondatokat... ez az interneten megjelent írásforma, szerintem egyáltalán nem kritizálandó.
ezért nem értem azokat, akik állandóan hőbörögnek, h miért kell rövidíteni a szavakat (h, vmelyik). Nem a Magna Chartát vagy az Enciklopédiát írod, itt az a lényeg, hogy gyorsan reagálj és érthető legyen a válaszod!
az ilyenek, hogy wagyok és xeretlek, nekem is szúrják a szemem, mert ez nem időmegtakarítás, hanem szimplán magamutogatás és hülyeség.
aki nem tud helyesen írni, az az én szememben is elkönyvelte magát, mert az nem rövidít, hanem nem tud írni. de a rövidítésekkel nincs baj. pl. az sem lenne szabályos, h minden bekezdés után 2 entert nyomok, de szerintem így jobban olvasható a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!