Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit látnátok Edevis tükrében?

Ti mit látnátok Edevis tükrében?

Figyelt kérdés
"Edevis amen ahze erkyt docr amen". Vagyis: "Nem arcod tykre ez hanem a sivede". Ez a Harry Potterben szereplő tükör, amiben mindenki azt látja, amire a legjobban vágyik.
2011. okt. 28. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát legyen, játszunk ilyet.

Igen homályos képet látok benne. Egy szószéken, vagy katedrán állok, és beszélek valamiről. Mintha tanár, vagy ügyvéd lennék. Nem politikus. Az arcomon az élet vastag ráncokat hagyott, és őszes hajam van. Komornak látszok.

Nagyjából ennyi. Neked kedves kérdező?

2011. okt. 28. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem sem tiszta a kép. Talán azt, hogy lovasruházatban vagyok, a zakómon egy szalag, és mellettem áll a lovam. Épp a szerelmem ölelem át. Jobb rajzoló, író lennék, mint most. A barátaim és a családom vennének körül. Lehet, hogy hülyeség, de boszorkány lennék. Igazi, HP-beli mágus. Harmadik évemet kezdeném a Roxforban büszke Hollóhátasként, szerelmem pedig az ötödiket kezdené. :) Nagyjából ennyi.
2011. okt. 28. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Jól hangzik kedves kérdező!

Én sajnos "csak" egy mugli vagyok, de remélem, neked azért sikerül valamit elérni ezekből :D

Szép Estét!

2011. okt. 28. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én elég pontosan tudom, hogy mit látnék. Azt, hogy van egy kedves, okos férjem, van négy gyerekünk (most egy van, és az apja már nincs velünk - na mondjuk jobb is így), a gyerekek mind vidámak és egészségesek, okosak, a kezemben van a diplomám, a szakmámban dolgozom, van már jogosítványom, és a meglévő mellett van még két nyelvvizsgám, végre nem rontom el a dobostortát, és van egy piros, fecskefarkú Cadillacem :)
2011. okt. 28. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!