Mi az első gondolatod-reakciód amikor kopogtatnak az ajtódon?
Nekem az, hogy megijedek, és elbújok. Persze, már nem bújok el, mert felnőttem.
Mikor kicsi voltam, gyakran jöttek c*g*ok, mondván, hogy a szüleink küldték őket, és engedjük be őket. Kilesték, mikor mennek el a szüleink otthonról, és akkor jöttek. Én még el is hittem egyszer, majdnem kinyitottam, de az egyik tesóm elrántott az ajtótól és bezárkóztunk a kamrába, a szüleink ott találtak meg. Más hasonló esetben a szekrénybe zárkóztunk. A c*gok verték az ajtót meg minden, jó hangosan, mi meg féltünk, mi van ha betörik, hogy védjük meg magunkat.
Szóval azóta megijedek és elbújok elsőre, ha kopognak.
24L
1. Basszus, kupi van.
2. Melyik szomszédomnak van valami kínja?
3. Ja, biztos a postás :)
Az ismerőseim nem szoktak bejelentés nélkül jönni, a váratlan vendégnek nem igazán örülök. Az általában akar valamit. Jobbik esetben hoz (postás), rosszabbik esetben a. az időmet rabolja (pl. jehovások, vagy ékszert akar venni, valamit el akar adni, stb.), b. valamilyen vélt vagy valós problémája van velem (feltételezi, hogy nálam van a zaj forrása - nem szokott ilyen lenni -, ilyesmik).
"Bаssza meg!"
Egyébként pl. hétköznap délelőtt nem nyitok ajtót. Jöjjenek normális időben, munkaidőn kívül.
Én is így vagyok vele hogy aki fontos,az előre bejelenti hogy jön,a többi meg csak zavar.Én utálom amikor felcsönget egy majom hogy engedjem be mert szeretné szórólap szeméttel teletömni a postaládákat,utálom amikor becsönget egy faszi és előadja a főépítészkarbantartófőmunkatársat hogy ajtót meg ablakot kellene cserélni és ők ezt ennyiért csinálnák meg.Tehát NEM azzal kezdi hogy bemutatkozik és bevallja hogy ő egy házalóügynök,hanem megpróbál bevinni az erdőbe.Azért is tartom pofátlannak ezeket mert megzavarják a nyugalmamat,kizökkentenek abból amit éppen csinálok.
A cigányok azok mindig mindenhol zavaróak kedves 83% és sosem jelentenek jót.Ja és nem kell kicsillagozva leírni azt hogy cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!