Ez komoly, hogy ennyi a rasszista ember? és mi bajuk az embereknek a négerekkel?
poénból beírtam google-ba a kérdést, hogy "járnál cigánnyal?"
És ezt dobta ki: www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek__2205583-jarnal-cigannyal__oldal-2
kb. leesett az állam. komolyan ennyi rasszista ember van? nem csak ez alapján, hanem mostanában jobban figyelem az embereket, és észrevetrem, hogy akár a szűk környezetemben is mennyi ilyen ember van. egyre többször hallom, hogy "rohadt zsidó", "büdös nigger" stb.
és ez engem vmiért nagyon bánt. a cigányokat mondjuk én sem bírom, de nem azért, mert cigányok, hanem mert nagyon sok a rossz tapasztalatom. viszont találkoztam már tisztességes, kedves romákkal is, és velük semmi bajom, sôt. vannak köztük tök jófejek is. csak sajnos ők vannak kevesebben.
de fel nem foghatom, hogy a sárgákat, feketéket miért szidják annyian. nap mint nap találkozom feketékkel és kínaiakkal, és eddig semmi negatív tapasztalatom nem volt velük kapcsolatban, általában tök csendes népség.
hogy tudnak emberek olyanokat mondani, hogy csak a fehérek emberek?? ez undorító!
Ő egy beván... ő egy magyar állampolgár, tehát tősgyökeres magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!