Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez komoly, hogy ennyi a...

Ez komoly, hogy ennyi a rasszista ember? és mi bajuk az embereknek a négerekkel?

Figyelt kérdés

poénból beírtam google-ba a kérdést, hogy "járnál cigánnyal?"

És ezt dobta ki: www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek__2205583-jarnal-cigannyal__oldal-2

kb. leesett az állam. komolyan ennyi rasszista ember van? nem csak ez alapján, hanem mostanában jobban figyelem az embereket, és észrevetrem, hogy akár a szűk környezetemben is mennyi ilyen ember van. egyre többször hallom, hogy "rohadt zsidó", "büdös nigger" stb.

és ez engem vmiért nagyon bánt. a cigányokat mondjuk én sem bírom, de nem azért, mert cigányok, hanem mert nagyon sok a rossz tapasztalatom. viszont találkoztam már tisztességes, kedves romákkal is, és velük semmi bajom, sôt. vannak köztük tök jófejek is. csak sajnos ők vannak kevesebben.

de fel nem foghatom, hogy a sárgákat, feketéket miért szidják annyian. nap mint nap találkozom feketékkel és kínaiakkal, és eddig semmi negatív tapasztalatom nem volt velük kapcsolatban, általában tök csendes népség.

hogy tudnak emberek olyanokat mondani, hogy csak a fehérek emberek?? ez undorító!

2011. okt. 24. 21:57
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
kitértem a válasz alól? nem élnék ott. mint ahogy nem élnék máshol sem. budapesten élek, szeretek itt él lakni, és nem költöznék máshova. Münchenben sem élnék, ettől még nrm utálom a németeket.
2011. okt. 24. 22:26
 12/49 anonim ***** válasza:
78%

Igen is bőrszínhez, fajhoz kell kötni a problémákat.

Tehát itt a kedvenc példám:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Különböző országok, ugyanazon problémás népcsoport és ugyanazon gondok. Persze van néhány kivétel. Kit érdekel? Nem velük van gond.

2011. okt. 24. 22:28
 13/49 Heckler ***** válasza:
39%
Szerintem ez igenis kitérés a válasz alól. Te nyilván nem vagy rasszista, csak egy bizonyos koncentrációt ne haladjon meg körülötted a színesbőrűek száma. Ilyen alapon senki nem rasszista.
2011. okt. 24. 22:29
 14/49 A kérdező kommentje:
te élnél Nulatoban?
2011. okt. 24. 22:31
 15/49 anonim ***** válasza:
68%
Mindenki színes bőrű, mert különben átlátszóak lennénk. Miért lennénk mi fehérek különbek mástól? azért mert egy cigány bunkón viselkedik, az nem azért lesz bunkó mert cigány, hanem szimplán bunkó.
2011. okt. 24. 22:33
 16/49 A kérdező kommentje:
helyes. szerencsére vannak még normális emberek.
2011. okt. 24. 22:34
 17/49 Heckler ***** válasza:
31%
Szóval a világoskékek üljenek előre, a sötétkékek meg hátra, és rögtön nincs is probléma a rasszizmussal.
2011. okt. 24. 22:36
 18/49 anonim ***** válasza:
52%

Nem akarom a cigányokat védeni, mert tényleg vannak köztük nagyon durva esetek, de: ők egy teljesen más háttérrel, más kultúrával élő népcsoport. Belekényszerítik őket egy olyan rendszerbe, ami nem megszokott nekik, és amihez nem tudnak alkalmazkodni. Persze, hogy nem érzik jól benne magukat.

Mondom mindezt úgy, hogy nyilván nekem is sok negatív tapasztalatom van a cigányokkal.

A négerezést pláne nem értem, van egy echte néger ugandai származású orvos ismerősöm...

Meg akik Harlemet meg a többit hozzák fel, az a világ összes négerének hány százaléka? Persze, könnyű kiemelni a rosszat. Gondoljatok bele, hányféle különböző ismerősötök van, sokan homlokegyenest egymás ellentétei. Egyik mélyen vallásos, a másik ateista; az egyik önző és beképzelt, a másik önzetlen és segítőkész, stb, stb. Ráhúzni egy sztereotípiát többmillió (vagy akár többmilliárd) emberre, akikben csakis a bőrszín közös, szerintem marhaság.

2011. okt. 24. 22:39
 19/49 Heckler ***** válasza:
60%
A cigányok melyik rendszerben érzik magukat otthon véleményed szerint, ha nem ebben?
2011. okt. 24. 22:43
 20/49 anonim ***** válasza:
89%
A cigányok Indiából származnak, az ottani mentalitás biztos közelebb állna hozzájuk... :D
2011. okt. 24. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!