Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki a világon a leghíresebb...

Ki a világon a leghíresebb magyar?

Figyelt kérdés
Én Puskás Ferenc, Liszt Ferenc és Lugosi Béla között vacilálok (talán Puskás javára). Szerintetek ki? Esetleg valaki más?
2011. okt. 23. 22:27
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
15%

08:00

Zseniális, kiemeltél egy mondatot, és abba belekötöttél. Ennek mi értelme volt? Ja, egy kis reggeli kötekedés? Na eredj, és játszd el ezt a legközelebbi cigánytelepen is.

Ha esetleg csak szövegértelmezési gondjaid vannak, akkor elnézésedet kérem!

2011. okt. 24. 11:27
 22/50 anonim ***** válasza:
54%

" Ezt ki kell érdemelni. Jómagam is azon vagyok, hogy jobbá tegyem ezt az országot, ezt a népet. Művelem magam, edzem a testem, és igyekszem úgy alakítani az életem, hogy legalább 2-3 gyermeket felnevelhessek"

nagyon derék, de ettől már mindjárt te fogod majd eldönteni, hogy mégis ki az, aki még kiérdemli, hogy magyarnak lehessen tekintei? (természetesen rajtad kívül, hiszen magadat felteszem gondolkodás nélkül odasorolod, és kikérnéd magadnak, ha valaki azzal jönne, hogy nem vagy az - én pl. konkrétan a betonba vernélek, ha ezt a szemembe próbálnád mondani)

Főleg, hogy ahogy a százalékokból látom, jó valószínűséggel te voltál az is, aki egy Tellernek, Sziládnak vagy Neumannnak ezt a kegyet nem hajlandó megadni, pedig klasszisokkal többet tettek le az asztalra, mint te bármikor.

Az a csúnya igazság, hogy mint gyakran látható,a hülyék és barmok is ugyanúgy a magyarokhoz tartoznak, de attól még hülyék és barmok maradnak. A magyarság egy közös kapocs, ami elméletileg összekötné az embereket, hogy még a szomszéd barommal is legyen egy közös kapocs, ami mentén az esetleges közös célokért akkor is együtt tudok vele dolgozni, ha amúgy a pofáját nem bírom.

És ennél fogva nincs annál kártékonyabb féreg a nemzet testére nézve, mint aki pont ezt a kapcsot próbálja szétrágni, hogy te meg te nem tartozol ehhez a kötelékhez, te nem vagy magyar, mert csak az a magyar, akit én annak mondom.

Ha van ember és viselkedés, akire és amire rá el lehet sütni a mostanában felkapott "nemzetellenes" jelzőt, az pont az ilyen kártékony emberkék.

2011. okt. 25. 00:44
 23/50 anonim ***** válasza:
11%

00:44

Igen, a szememben ők nem magyarok, akik ártatlan tízezrek életért felelősek. Csak magyarul is beszéltek, ennyi. És igen, a szememben az ilyen Kertész Ákos-félék sem magyarok. Zsidók, maradjunk ennyiben. Nem utálom őket, de nem sok jót köszönhetünk nekik (persze vannak kivételek).

Nem mondtam, hogy én kiérdemeltem. Csupán utaltam arra, hogy igyekszem ezt kiérdemelni. Még nem tettem eleget ezért a népért.

És persze, én szakítom szét ezt a köteléket, mikor ha tehetnéd, akkor fizikailag bántalmaznál engem. Mondjuk ki: megfenyegettél. Természetesen csak önvédelemből ütnélek meg, egyébként a véleményedért nem. Csak lássuk be, elég gusztustalan volt a prédikációd az összekötő kapocsról, mikor te lennél az első, aki ezt megszakítaná. Te nem így érzed? Ha személyesen beszélgetnénk, akkor te szavak helyett ütnél (azon most ne vitatkozzunk, hogy ez rád nézve mennyire lenne helyes döntés). Elég nagy képmutatás. A stílusodról már nem is beszélek, az csak jéghegy csúcsa.

Egyébként köszönöm a véleményed! Kicsiny olyan volt, mintha Gyurcsány beszélt volna a szolidaritásról. :-)

2011. okt. 25. 01:08
 24/50 anonim ***** válasza:
38%

"És persze, én szakítom szét ezt a köteléket, mikor ha tehetnéd, akkor fizikailag bántalmaznál engem. Mondjuk ki: megfenyegettél"

Igen, a hozzád hasonló kártékony férgek azok, akik szétrágják a köteléket, akik miatt például egyy Neumannak egy Tellernek, egy Szilárdnak el kellett innen menekülnie, és nem itthon, a mi előnyünkre dolgoztak, hogy csak a enti példákat említsük a rengeteg olyan nagyjaink közül, akik lényegesen többet tettek le az aasztalra, mint ahozzád hasonló nagymagyarkodós hülyék egész életükben, mégis te akarnád megszabni, hogy ők nem magyarok.

És igen, ez olyan szintű kártékony féreg dolog, amiből elég volt, szóval ha ezt nekem az arcomba mondanád, akkor bizony azt könnyen lehet, hogy csúnyán megjárnád. Ez egy természetes reakció, vannak dolgok, amikért jár. Ilyen féreg dologért pedig kijár. Ennek viszont köze nincs a magyarsághoz, hiába próbbálod szánalmas módon belekeverni, ezzel burkolózni. Attól mert még hogy magyar vagy, nem kell hogy szeresselek. És attól még, hogy egy féregnek tartalak, még egy pillanatig nem jut eszembe, hogy te ne egy magyar féreg lennél. És ezért lehet, hogy pl. éppen egymás mellé kerülnénk egy árvizi gátépítésnél, vagy akár csak egy válogatott meccsen, mert ott egy a cél, még ha nem is bírjuk egymást. ÉS addig az ideig félretenném (igyekeznék félretenni) a problémáimat veled.

A legkártékonyabb fajták vagytok a magyarságra nézve, egyetlen állat politikus nem okozott még akkora kárt, mint ti. Azok max lopnak, csődbe viszik az országot, ti viszont az egyetlen összekötő kapcsot rágjátok szét, ami összekötné az itteni embereket, és a társadalmat cseszitek szét. Az pedig jóval súlyosabb és nehezebben gyógyuló sebeket okoz.

2011. okt. 25. 10:20
 25/50 anonim ***** válasza:
8%

10:20

Akkor szerintem csinálj pár fekvőtámaszt, mert a netharcokban megerősödött ujjaid nem lesznek elegek a valóságban. Bezony, nem hinném, hogy nagy harcos lennél, mert azok nem keménykednek interneten, sem élőben. Nekik akkor jár a kezük, s lábuk, amikor kell. Semmi duma.

Hitegesd magad mítoszokkal és ezeket egészítsd ki illúziókkal, aztán gyűlölködj tovább. És persze mindig mi vagyunk a rosszak és a gyűlölködők. Mikor sugárzik belőled a gyűlölet. Bújj el ember, nem fog téged a kutya sem keresni. Az ilyen tudatlan, túlbuzgó nevenincs senkik ártanak a legtöbbet a nemzetnek, mert ti tartjátok fel a népet az ébredéstől. Ti szakítjátok szét az összekötő kapcsot, osztjátok meg a társadalmat. Ti véditek a bűnözőket és támadjátok meg habzó szájjal a becsületes embereket, akiknek elegük van és hangot is adnak ennek.

Egyébként szólok, egyre több ilyen ,,kártékony féreg" van, mint én. Nos lássuk, most elvileg belőletek van több. Na, hova vittétek az országot? A süllyesztőbe.

Az emberek ébredeznek és elegük van a hazugságokból, az ilyen megmondó emberekből, mint te.

Mivel az dzsipszikhez hasonló értékrenddel bírsz, ezért a beszélgetésünk már rég verekedésbe torkollott volna. Így már nem lenne sok kedvünk vitázni. Tehát részemről vége.

Köszönöm a véleményed te túlbuzgó gyúrcsányista (komoly, nagyon odaillesz)! :-)

2011. okt. 25. 11:54
 26/50 anonim ***** válasza:
82%
Ez az ország még ma is,akár a kiskirályok idejében,a széthúzók országa.Szinte csak ránk jellemző,hogy magyar a magyarnak ellensége.A tatárjárás óta hogy lehetne itt eldönteni,hogy ki a valódi magyar?Nem a vérvonal,az érzelmek döntik el.Jusson eszünkbe Radnóti Nem tudhatom című verse például.Én szégyellem magam azok helyett akik mások érzelmeit megtaposva" magyarkodnak",merthogy ők magyarabbak másoknál.
2011. okt. 26. 01:32
 27/50 anonim válasza:
43%
én
2012. máj. 25. 18:27
 28/50 anonim ***** válasza:
56%
Amennyiben Sárközit a származása alapján magyarnak tekintjük,nos akkor a franciaországi elnök.
2012. jún. 8. 23:14
 29/50 anonim ***** válasza:
64%

Lehetne még írni pl. az arany csapat tagjait végig vertük európát, tengeren túli országokat pl. brazilokat, argentinát. Azt nem mondom, hogy világ hírességek de a labdarúgás történetében igen.

Ciccolnia, Anettka, Peter Falk (colombo)

2012. okt. 7. 13:14
 30/50 anonim ***** válasza:
75%
Angliában Puskást emlegették mindig, úgyhogy én őt mondanám. De szerintem csak a fociszurkolók. Akik nem ismerik a focit, azok Puskást sem.
2013. dec. 31. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!