Voltatok-e áldozatai a kor vívmányának?
Nem használok ilyeneket. Csak messengert, de azt sem arra, hogy ott éljem meg a párkapcsolatom, csak a régi barátokkal ott tartom a kapcsolatot.
Facebook-om soha nem volt, és nem is lesz. Skype-om volt egy ideig, de már az sincs, mivel a partnerlistámon csak egy ember volt, miatta meg nem volt érdemes Skype-olni.
Szóval a kérdésre válaszolva: nem, nem voltam "áldozata" a kor vívmányának... :-)
16:31
Lehetséges én vagyok nehéz eset, de nem igazán értem a mondat elejét, valamit szerintem rosszul sikerült megfogalmazni.
héhaver: köszi
Mivel nincs hanghordozás, testbeszéd és még sorolhatnám (csak azok a kis smiley-ek,amiket segítségül hívhatsz...)nem tudod igazán értelmezni vagy inkább félreértelmezheted a kijelentéseket. Nagyon durva vitákba sodródhatsz, s utána már másról sem szól a kommunikáció mint magyarázkodás, a félreértések tisztázása, s ez megöli az egész kapcsolatot.
Pusztán a kor vívmányai szerintem nem elegendők ahhoz, hogy az emberek maguk kárt szenvedjenek. Ezek csak eszközök. A gépfegyver is eszköz, és lehet vele céltáblára lőni, meg lehet vele embert ölni halomra. Az emberen múlik, hogy mit hogyan használ.
A barátságok elsorvadása sem az internet hibája, hanem az embereké, akik használják és emiatt nem fordítanak kiemelt figyelmet a barátaikra.
Arra meg kár szót pazarolni, hogy félreértésből. Hiszen egy jól működő kapcsolatban az ilyesmit meg lehet beszélni. Akiknél egy félreértés végzetes, ott sokkal súlyosabb problémák fortyogtak már rég a felszín alatt...
ma 16:44
hogy ez milyen igaz! alapvetően rengetegszer ironizálok és ez msn-en félreérthető! talán ezért is... mindenesetre én kiküszöböltem a problémát, lassan 2 éve nem használok msn-t, jóideje skype-ot se, iwiw-et szintén egy éve, facebookról még leszokóban vagyok :D
aki akar és fontos az úgy is megtalálja a módját és fordítva.
16:31-es vagyok, bocsi
Közösségi oldalon a srác átállította a "kapcsolatban státuszát" "egyedülálló státuszra" mert valamin összekaptak, és a srác így akarta a lányt szivatni. Persze már nem először fordult elő a dolog. A lány pedig tovább ment egy lépéssel, ő nem virtuálisan állította át a státuszát, hanem tényleg összeszedett egy másik pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!