Miért van, hogy legjobb barátomnak meleg fiút képzelek el?
Ez sok novel igy van. A legidealisabb legjobb barat egy meleg ferfi, mert vele meg tudat alatt sem fordul elo soha, hogy rivalizalsz (mas a "celkozonseg": o a szinten meleg, te pedig a hetero ferfiakat reszesited elonyben), ugyanakkor lelekben megis olyan, mint egy no: ugyanugy kibeszelheted neki a pasiugyeket, meg fog erteni. Es az sem fordulhat elo, hogy tobbet akar majd, mint baratsag.
A melegek altalaban erzekenyebbek, igy jobban lelki tarsava tudnak valni egy nonek.
Ha lány vagy, akkor a kérdésed nagyon tipikus ám, és nagyjából azért amit az előttem író is mondott. Ismerek elég sok csajszit akinek a legjobb barátja egy meleg srác, de kapaszkodj meg, ezért engem általában lebuxizni szoktak, de nem igen érdekel, mert nekem fiú létemre is a legjobb barátom egy meleg srác. Na puff, és? Ez csak idióták szemében furcsa, de ő nem akar tőlem semmit, én elfogadom abszolút olyannak amilyen, mindketten éljük az életünket, de érdekes módon úgy alakult, hogy mindketten a legbizalmasabb dolgainkat szinte csak egymással beszéljük meg, szal évek óta ő a legjobb haverom, és soha nem éreztem, h akart volna valamit tőlem, annak ellenére, hogy azt megjegyezte nem 1x poénosan, hogy úgymond jó pasi vagyok :-DD
Szal izgi a kérdésed, de nagyon jól képzeled el sztem ...
Ezzel énis így vagyok.
Bár a legjobb barátnőm egy lány, akit születésem óta ismerek, szomszédok voltunk, és azóta is mindig együtt vagyunk, ismerem minden gondolatát, a meleg srácokat azért gondoljuk jó barátnak (szerintem) mert ha nincs úgy legjobb barátnőd, akiről tudod, hogy nem nylja le a pasid, nem pofázik ki a hátad mögött, akkor maradnak a fiú barátok, akikkel nem lesznek ilyen problémák, VISZONT belezúghatsz, ez is ismerős számomra.. viszont a meleg sráccal nem lesz semmi köztetek, de a pasid se nyúlja le, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!