Ha az unokatesóm legjobb haverja egy meleg srác, akkor ő is meleg lesz?
Ha a barátnőm barátja fiú, akkor a barátnőm is fiú lesz?
Na... látod mekkora h*lyeséget kérdeztél?
Na csak azért kérdezem, mert beszéltem vele, és bevallotta, hogy néha leszxspják egymást, de mást nem csinálnak.
De ezen kívül az unokatesómnak mindig van sok barátnője, és azt mondja, ettől nem lesz meleg, csak mert leszxpják egymást. Szerintetek is ez így igaz?
Csak én nem tudom, lehet, hogy igaza van, de a frász tudja. Még nem volt ilyen ismerősöm.
egymást szopják?????????????
O.O
mein Gott!!!!!
és még megkérdezed hogy meleg LESZ? MÁR AZ!
Kijavítom magam: inkább biszexuális. Heteroszexuális férfi nem fog egy másik férfit leszopni.
ui: a "leszop", "szopni" az nem trágár, nem csúnya szó, nem kell cenzúrálni, nyugodtan használd!
Poénból az ember "rúgj meg" feliratú cetlit ragaszt a másik hátára, nem leszopja.
Bár lehet én vagyok túl konzervatív.
Poénból egymást leszopni xD ekkora hülyeséget...
akkor poénból én most kimegyek az utcára és megölök egy pár ember, de csak poénból, ezért nem is lehet majd gyilkosnak hívni, mert nem is gondoltam komolyan, csak poénból gyilkolászok xD LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!