Megloptak! Komolyan létezik ilyen ember a mai világba?
Jézusom...kerüld ezt a lányt.Kutyából nem lesz szalonna.
Szerintem a barátság elszáll,de a ruha megmarad...
a madaras vagyok : D nem pont a lopásra gondoltam, hanem arra, hogy egy ember azért meg tudja ítélni, ha valaki ilyen, és nem hagyja idáig elfajulni a dolgokat/nem is barátkozik ilyen alakokkal.
tanulj belőle, és máskor körültekintőbben válaszd meg a barátaidat!
Úristen. Én elvágtam volna a torkát aztán feldaraboltam volna!
Szólj a szüleinek és menjetek be a házba és kutassatok át mindent, majd az anyjának mutasd meg hogy mi a tiéd gondolom ő is tudni fogja mit nem ő vett. És a barátnőd is bevallja megint ha eddig is bevallotta. És mindent nézzetek át és hozd el.
Én még fel is jelenteném és intézetbe vitetném a szüleinek meg pénzbírság kártérítés stb. rámennék a legjobb ügyvédekkel és még a sz.rt is kiperelném belőlük engem nem érdekel.
Hogy lehet valaki ilyen. Esküszöm megveretném...
Mindent szerezz vissza tőle majd jól olvass be neki és közöld hogy az életben többet nem kívánod látni.
Ha az én ruháimhoz nyúlna valaki biztos hogy börtönbe kerülnék, mert megölném :D basszus nagy drága ruhák és egyedi darabok... úristen, nem fér a fejembe hogy tehetett ilyet, nagyon sajnálom.
De ne hagyd magad szerezz vissza mindent és szólj az anyjának és jelentsd fel vagy bármit, de nehogymár meglépjen a cuccokkal és még kölcsön is adja másoknak. Akkora pofont érdemelne hogy elájul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!