Miért soványak az alkoholisták? Nem látni köztük egy dagadtat sem.
én ismerek kövéreket is. pl. a sörben rengeteg kalória van, amelyik sört iszik, az általában el is hízik (ezzel tovább növelve az alkoholizmus miatt amúgy is nagy esélyét pl. az infarktusra). meg borosok között is, hiszen köztudott, hogy a bor savat (és ezzel étvágyat) csinál.
inkább azok lehetnek soványak, akik rövidet isznak, és az elveszi az étvágyukat.
a sörösök ronda nagy pocakot növesztenek..
Szerintem a soványság azért lehet, mert kikészíti a májat az alkohol, és a máj a szervezet vegykonyhája, méregtelenítője. Ha az leterhelt, beteg, akkor ha eszik is, nem tudja hasznosítani, lebontani, méregteleníteni.
igen,mindkettő típusból van,csak szerintem a soványabbak feltűnőbbek,mert jobban le vannak pukkanva-látszatra,mert a kövéreknek is ugyanúgy belül szét van cseszve a szervezetük.
nagybátyám kövér volt,és alkoholista,szépen elbutult,lebetegedett,el is vitte a pia.
a soványaknál az alkaton kívül szerintem még belejátszhat az is,hogy az alkoholisták valamilyen szinten-a kövérek is-lelki betegek,sokuk depressziós,ezért nyúlnak piához.a depresszió egyik gyakori tünete az étvágytalanság,vagy éppen a túlevés.meg az is előfordul,hogy szétcsesződik a gyomor nyálkahártyája,és amiatt nem tudják rendesen megemészteni az ételt,a tápanyagok nem tudnak megfelelően felszívódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!