Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jól tettem, hogy nem verekedte...

Jól tettem, hogy nem verekedtem vagy sem?

Figyelt kérdés

A suliban van 1 kis srác, elég gyengüs, meg szinte csont és bőr, meg alacsony, de ő a legjobb tanuló az osztályban. Ő mindig megmodja azt hogy ki lóg, ki cigizik a suliban, ki mit tört össze, és ezt 3 nagydarab osztálytársam megelégelte s ma elhatározták hogy "megverik mint a lovat".

Nekem elég jó haverom ez a kis srác, általában min2en együtt megyünk haza biciklivel és nem tdtam mi tévő legyek, ha megyek vele és nézem ahogy megverik akkor én vagyok a fasz, hogy nem védem meg, ha meg beszállok a bunyóba, lehet, hogy én is kikapok. Én vagyok olyan nagy darab mint a másik 3 de én egyedül 3 ellen mégis csak féltem. Ezért mikor kicsengettek, én amilyen gyorsan csak tudtam hazajöttem biciklivel. Amikor kijöttem a suliból láttam, hogy azok 3an várják, de én csak gyorsan elsiettem biciklivel. Most mi lessz? Jól tettem, hogy nem akartam bunyózni, meg azt sem, hogy végignézzem ahogy összeverik, jól cselekedtem? Amúgy én soha nem voltam verekedés párti. A haverom sem, ő mindig is az a jó tanuló tupús. Én nem vagyok olyan példagyerek mint ő, nem tanulok olyan jól és ellenben én el is járok bulizni nem mint ő, de én soha nem vertem még meg nagyon senkit, pedig lett volna rá lehetőségem. Egyszerűen utálok verekedni. Utoljára 8 éves koromban verekedtem a parkban egy hülyegyerekkel aki minden ok nélkül homokot szórt a szemembe. Akkor most mi lessz? Szerintetek, jól cselekedtem, e? Mit tettetek volna helyemben? :S

2011. okt. 11. 14:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
AMilyen makacs amúgy sem kérne bocsánatot, kicsit kiporolták a nadrágját, meg lett egy monoklia, de túlélte.
2011. okt. 11. 21:39
 12/12 anonim válasza:

Egyszer gyerekként, talán 8-as lehettem, én konkrétan nem szálltam be egy bunyóba hanem csak néztem ahogy a haverom verekszik. Én vékony vagyok. Most felnőttként azóta is bánom hogy akkor egyszer gyáva voltam. Most ha ilyen helyzet van, (ma is volt egy parkolói majdnem csetepatém) sajnos simán bunyóznék vagy szálltam ki kocsiból. De legalább nem fog bántani később a saját lelkiismeretem, hogy nem voltak elég tökös. Tévedés ne legyen 7számjegyű a fizum és tuti kiírnám magam a szakmámból, mert ha így felnőttként én győzök a másik fél feljelent.

Így 34 évesen már sokkal könnyebb bátornak lenni, hiszen van önismeretem. Viszont nehezebb a becsületsértéseket elviselni. Nem jó a verekedés és nem keresem a balhét, de nem is rettenek meg. Hidd el, főleg erős alkattal ahogy írod, felnőttként egyértelmű lesz a választás ha olyan helyzetebe kerülsz. Csak gyáva ne legyél mint a legtöbb ember.

2015. szept. 11. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!