Milyen helyen élsz? Városban? Faluban? Budapesten? Vidéken?
És milyen az otthonod? Családi ház/társasház/panellakás/tanya/vagy ami egyikbe se tartozik?
Ha tehetnéd elköltöznél? Hova?
Kíváncsi vagyok, hogyan viszonyultok a lakhelyetekhez. (Ha akarod, odaírhatod a nemed és korod is :))
egy kisvárosi kertes házban (két szintes), 20 km-re egertől, oda járok be suliba reggelente.
szeretem a házunkat, de kényelmesebb lenne egerben élni abból a szempontból, hogy nem kellene figyelni a buszmenetrendre.
Nádasdladányban lakok!Egy éve(Végre saját házban)!És imádok itt lakni,imádok a Párommal a kertünkel "bajlódni"!És imádom hogy kiengedhetem a levegöre a fiacskáimat nem úgy mint egy városban!
Amúgy Székesfehérváron nöltem fel!Akkor azt szerettem,de már nem tudnám elképzelni hogy panelban lakjak!:)
4éve élek a családommal egy 500 fős faluban. Az otthonunk egy ősrégi ház, amit lehetőségeinkhez mérten újítgatunk. A legközelebbi város 15 km-re van tőlünk, a főváros pedig 50km-re.
Én nagyon szeretek itt lakni, hiszen csend, nyugalom és kellemes környezet vesz körül. Az ovi teljes létszáma 15fő, ezért a gyerekekkel sokkal többet tudnak foglalkozni (pl. heti egyszer mindenkivel logopédus foglalkozik). Van két bolt és két kocsma, de ha délután jut eszedbe, hogy kenyeret akarsz, akkor ritkán szokott jutni.
Hátránya, hogy ha nincs autód, akkor meg vagy lőve. Ugyanis busz csak napi háromszor van, hétvégén kétszer.
23/L
Kertes házban éltem,kertvárosban(de sokaknak inkább falu) 18 évig,(BAZ megye)mindent képzeljetek el úgy mint falun,állatok,föld stb...ebben nőttem fel és megtanultam dolgozni.
AZtán Esztergomban 1 évig,igaz az csak kollégium volt.Most pedig már 2 éve Bp-en lakom panelben.
Melyik a legjobb?Ház minőségében otthon,nem kell aggódnom,hogy hangos vagyok,hogy beáztatok vkit stb,de helyileg Ezstergom.
A legszebb álmom viszont az,hogy Sopronban,vagy a Balaton felvidéken élhessek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!