Mért ilyen gonoszak az emberek?
Figyelt kérdés
Annyira gonoszak tudnak lenni.Nem szeetem a konfliktust mert...nem szeretem de ha bántanak muszáj megvádenem magam.Tvaly még jóban voltam...sőt szerettem őket de idén teljesen más minden.Ők azt mondják miattam szerintem meg miattuk változott meg minden.Azt mondják hogy jelentéktelen szr vagyok meg nekem ugrik,meg"majdnem neki ugrottam mikor felemelte a hangját." ezt írta facebookon.Meg minden ocsmány dolgot írtak rólam.Annyira rossz érzés....Ők ilyen nagyon bulizósak azt mesélik hogy hogy hányta végig a club-ot stb....meg hogy hányszor szpta le a másikat.Meg többnek érzik magukat mindenkinél.Tavaly ilyen voltam én is de megakartam változni mert nekem ez már nem tetszik.Ők mindenkit megszólnak hogy pl "ő biztos szűz krva" stb..Én nem tudnék ilyen lenni.Annyira rossz érzés mit csináljak?2011. okt. 6. 14:58
11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként azt mondták hogy ők mindenkinek megmondják a szemébe a dolgokat.Ja persze facebookon olvastam multkor az ócsárolásaikat.ÉN MEGMONDOM!!! Múltkoris belemondtam a képébe amit gondolok mert nem félek tőle.De annyira idegesít hogy azt mondja hogy ő megmondja mindenki szemébe de közbe meg a nagy szrt!! Én szoktam mindig is...
2011. okt. 6. 15:10
12/14 A kérdező kommentje:
De már nem beszélünk.3 hónap után ma először balhéztunk össze...Nem is beszéltünk
2011. okt. 6. 15:11
13/14 anonim válasza:
Sajnos az emberek többsége ilyen gonosz mint amilyennek leírtad.Ha vki nem olyan mint ők,akkor már elkezdik gúnyolni,sugdolóznak a háta mögött stb.De ami a lényeg,tudd hogy te milyen ember vagy,kit érdekel mit mondanak rólad,+olyan dolgokkal dicsekednek ami inkább szégyen mint dicsőség!(hányszor hányta végig a klubbot,kit sz.pott le stb.Az lehet nálad a gond,hogy nem vagy magabiztos,nem vagy tisztában a saját értékeiddel,nekem mondhat bárki bármilyen rossz dolgot rólam mindíg tudni fogom milyen vagyok!+Vannak még rendes és kedves emberek,biztos vagyok benne hogy sok ilyen barátod/barátnőd lesz.A többieknek meg nem kell adni a véleményére.23F
14/14 A kérdező kommentje:
írnátok még??
2011. okt. 6. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!