Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » "Látod Oli milyen gonoszak az...

"Látod Oli milyen gonoszak az emberek? "

Figyelt kérdés
Mi erről a szituról a véleményetek?
2011. jan. 24. 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Az, h Éva elég ideggyenge ember, beadhatnák neki a piruláit, hátha akkor kevesebb lenne a hiszti.

Az szerintem eszébe sem jut, hogy ő miket mond/ mondott másokra, az önérzetét viszont végtelenül bántja, mikor őt tüntetik fel rossznak.

2011. jan. 24. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Évát kényszerzubbonyba tenni!!Skizofrén,eddig utáltam de már nagyon sajnálom.
2011. jan. 24. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Az hogy Éva valójában egy nagyon érzékeny ember, akit nagyon könnyű megbántani, a lelkébe taposni. Ő ezt próbálja elrejteni, ezért nagyszájúnak mutatja magát, meg keménynek, de igenis neki fáj ha megbántják, ellenben Anikóval aki élvezi hogy szórja a többiekre a gusztustalanságait, hazudozik mindenkinek kőkeményen.

Én ismerem Évát, és igen lehet hogy ideggyenge, de ezért nem kell őt bántani, neki is bőven rossz ez. Csak ezt egyes emberek akik nagyon okosnak hiszik magukat nem értik meg.

Sajnálom Évát, hogy ennyire félreértik sokan, és áskálódnak ellene, most is mindenki őt utálja a villában, de miért is?

Anikó, Zsófi kib.szott kétszínű, múltkor még mennyire szeretjük Évát, most meg igazából a semmin elkezdtek hisztizni, mert Éva most semmit nem csinált, Olivér találta ki ezt a hülyeséget, amin szintén nem értem miért kapták fel a vizet.

Ráadásul Anikó még Szandika és Éva barátságába is bele akar köpni. Ilyet a 4es mikor csinált?

2011. jan. 24. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:45

Teljesen igazad van!

És Alekosz is jól látja. Csak azért viselkedik így Anikó meg Zsófika, mert saját magukra haragszanak, hogy kibújt a szög a zsákból.

A párbajon pedig Alekosz fog visszajönni, én is rászavazok.

2011. jan. 24. 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
En nem ismerem Evat szemelyesen, de eleg amit latok ahoz, hogy tudjam, hogy öt kökemenyen felreismerik az emberek. Eva egyeltalan nem olyan rossz ember, mint amilyennek be van allitva. Vannak hibai, nyilvan nem tökeletes, ahogy senki sem az a vilagon, es sem, de alapvetöen egy nagyon kedves, erzekeny, es intelligens ember. Az mas dolog, hogy neha hamarabb beszel, mint gondolkodik, es hogy hirtelen termeszet, nem tudja visszafogni magat ( egyebkent en is az vagyok ). Azon a kiborulason pedig egyaltalan nem csodalkozok, mert az egesz nem az ö ötlete volt, latszott rajta, hogy ö senkit nem akar megbantani, megis rajta csattant az ostor, mert az agyatlan iq light hatos fogatnak nem esett le, hogy ez az egesz Oliver cseppet sem artatlan taktikazasarol szol. Az Oliver egyebkent egyaltalan nem szallt le az Evarol, ezt a balhet is azert indukalta, mert nagyon jol tudta, hogy mindenki Evara tamad, es ö lesz ujra akire mindenki rakja majd a jelet. Ezt Laci ki is mondta, es Oliver abban bizik, hogy Gigi, es Aniko - mert Eva tuti, hogy közülük valasztana, ha megint neki kellene menni- nepszerüek annyira, hogy Evat vegre eltüntessek a szinröl. Aniko meg csak maradjon csendben, mert azon csodalkoztam, hogy Eva nem passzirozta at a fejet az asztalon, amikor nekiesett, hogy mekkora szemetlada, meg sz.rkavaro. Es meg ö oltotta le Szandikat, hogy hogy beszel masokkal, meg nem adja meg a tiszteletet? Na en nem vagyok az a fajta, aki igy itelkezik, es eszemben sincs barkit a hovatartozasa miatt bantani, de sokszor tenyleg ugy viselkedik, mint egy verbeli ciganyasszony. Ket perc alatt leugat mindenkit, meg az orrat is huzza hozza. A tisztelet csak akkor müködik, ha kölcsönös, es ezt ö nem teszi lehetöve ennyit erröl.
2011. jan. 24. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

évát nem sajnálom egy kicsit sem ....

megérdemelte!!!!!!!!!!!!!

2011. jan. 24. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:
7%
Persze azt nem tudod megmagyarazni, hogy ezt eppen miert erdemelte meg ugye? Csürhe utan vonulo begetö barom vagy, mint itt meg sokan:-)
2011. jan. 24. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:
11%

Számomra nagyon érdekes az a komment,amikor azt írták Évára,hogy skrizofén.Szerintem nem vagytok tisztában a fogalmakkal.Lehet,hogy Éva tényleg nem tökéletes,de mindenkinek vannak hibái,pl a többiknek a villában.

Nekem Éva a kedvencem és szerintem ő egy egyinésig.És azzal a mondattal teljesen egyetértek,amit Olivérnek mondott és a kérdező kiírt.Viszont sajnos nem csak a villában,de a való életben is gonoszak az emberek...

2011. jan. 24. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
az előbb elírtam:egyéniség
2011. jan. 24. 16:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Én az elején nagyon csíptem Évát,pl azért,ahogy az Olis lehordást tűrte.Csak mintha most már ő is ereje végére ért volna,mint bent mindenki,és ez nagyban Olivér manipulálásának köszönhető.Már mindenkinél pattanásig feszült húr.Ezért csinálnak a bolhából elefántot.

Lehet,h nem Éva ötlete volt az egész,de azért ő is teleszájjal vigyorgott,amikor csinálták,és mivel sokszor húzta már ki a gyufát,ezért is őt találták meg.Ezen nem kell csodálkozni.Nincs szerethető figura a mostani csapatban sztem.

Egy ideje megy a játék,de még mindig nem tudom,h kinek adnám a fődíjat.Azok akik showt csinálják is annyira unszimpatikus figurák,h sajnálom tőlük.

Ti kinek adnátok,és miért?

2011. jan. 25. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!