Szerintetek miért csinálja ezt pár osztálytársam? Többi lent
alsótól kezdve ki voltam közösítve és csak 6.ban sikerült normálisan beilleszkednem
viszont van egy a csaj az osztályba (ő a suli r.banca...) és az a csaj mindenkinek pofázik,mindenkit lealáz,persze ha visszaszólunk neki,akkor már ellenünk van fordítva a fél várom mert féjszbúkon már ott osztja az észt hogy milyen fogyatékos ez meg az ...
és ez semmi ahhoz képest,ma elkezdett a füzetével meg nem tom kinek a tolltartójával dobálni,hát mondom ez hülye -.-
és persze az osztálytársaim is olyanok (a lányok) hogy pl amikor öltözünk tesihez és ez a csaj kb sosem tesizik,ezért mindig hamarabb elmegy,na olyankor annyira gyönyörűen ellene fordul mindenki,úgy bírják mondani hogy milyen gy büdös k.rva meg stb. persze ha már ő is ott van akkor már puszilgatják egymást meg oda vissza vannak egymásért...
és erre még az is rátesz egy lapáttal hogy egy srác az osztályban mindenkivel tök bunkó,és tesin pont kislabda hajítás volt,én meg nem tudok dobni:/ és eldobtam vagy 4 méterre :S és már ott elkezdett cseszegetni hogy milyen sz@r vagyok,meg futásnál és sétálásnál is folyton rálépkedtek a barátaival a sarkamra,amikor meg normálisan fel akartam húzni a cipőmet,kigáncsoltak
persze mikor az egyik barátját tökön rúgtam mert már rohadtul elegem volt belőle,még engem árultak be a tanárnak hogy verekedek ...
ennél már csak az a jobb hogy éneken is a tanár direkt le alázott az osztály előtt mert mert pont úgy sütött a fény a táblára hogy nem láttam az első pár hangot,erre elkezdett velem kötekedni hogy radírozzam ki az egészet és hogy nem lehet igaz hogy 7.ben nem tudok írni ...
persze az osztálytársaim már akkor is ott fújjogtak meg oltogattak hogy milyen béna vagyok meg minden...
és az a leggázabb hogy nem érzem köztük jól magam,minden egyes reggel amikor felkelek,már az jut eszembe hogy jajj de jó,újabb nap amikor cseszegethetnek...
sulit meg nem tudok váltani mert anyám nem engedi,mert szerinte is egy "sz.rházi semmirekellő kis szemétláda" vagyok ... és ezért nem akar már más suliba átiratni mert fél hogy ott is kiközösítenének és ezzel őt szégyeníteném meg...
akkor most mit csináljak?
13l
Hallod... melyik tini nem ezt csinálja? :) ez ha úgy vesszük (sajnos) teljesen normális emberi viselkedés. Ösztönösen aköré csoportosulnak aki az első a "rangsorban". Aki meg magasabb szinten van annál hogy másokon kapaszkodjon föl azt le se sz@rják... szerintem legyél különb a többieknél továbbra is. Mondd el a véleményedet nyíltan ennek a lánynak a többiek előtt is. Ha facebookon pofázik akkor írj kommentben hogy "csak facebookon nagy a pofád?" és hasonlók. Merj visszaszólni a többieknek ha piszkálnak. Előbb-utóbb föl fogják fedezni hogy te sokkal értékesebb és őszintébb ember vagy. Egyébként az én osztálytársaim is ezt csinálták (mondjuk kiközösítve nem voltam attól függetlenül hogy nem érdekelt a suli k.rvája) 13 évesen még nem elég érettek hozzá hogy önálló egyéniségük legyen.
Egyébként mindenki a saját szemében keresgélje a gerendát és ne másokéban a szálkát. Ha tartasz egy kis önvizsgálatot és fölfedezed a hibáidat akkor könnyebb lesz kijavítani őket. Utána hozzákezdhetsz megváltoztatni a rólad kialakított képet. Merj velük őszinte lenni és kérdezd meg hogy mi nem tetszik nekik.
köszönöm mindenkinek :D
15:09 ez jó ötlet :D
x): köszönöm :) ez sokat segített :) amúgy igen,sokat filózok ilyeneken hogy mi a hiba bennem,és úgy döntöttem,először kívülről próbálok újítani :D
15:11: mondjuk jah :'D amúgy az a legviccesebb hogy a csaj ismer milyen vagyok,ha elsőre tudtam volna hogy ő dobta nekem a füzetet,a kezét is kitörtem volna...ezért mikor nekem dobta a tolltartót,még elkezdett mentegetőzni,hogy jajj nem is ő volt...és utána a fiúk mondták hogy ő volt...
15:23 mondjuk ez igaz :|| bár még mindig hatásosabb mintha hagynám magam szerintem :/ :)
Azt írtad, van egy barátnőd az osztályban.Szerintem lógj vele, örülj neki, hogy nem vagy ribanc plázacica. Azt is írod, ha nincs ott, akkor ellene fordulnak.Ezt lehetne használni, sőt őket is szembesíteni a saját kétszínűségükkel, persze normálisan pl, amikor ezt csinálják megmondani, "most ezt mondjátok, bezzeg amikor itt van akkor meg körberajongjátok" Szerintem csinálhatnál közös programot az osztálytársaiddal, legyél magabiztos, határozott, segítőkész velük, a lánynak meg mondd meg, hogy hagyja abba, mert szanaszét vered a fejét.
Sport, hobbi jó ötlet, legjobb a küzdősport, jó a csapat és még melléd is állnak, ha balhé van és nem kérdéses, ki fog győzni :))))
És mindenképp beszélgess el egy felnőttel ofővel, iskolapszichológussal, gyámügyessel erről meg anyádról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!