Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú. Jóbanvoltunk minden. Jött az egyik osztálytársam most ugyanazt csinálja csak vele. csak az a bibi h belészerettem. mit tegyek? (lent)
Az van, hogy régen ez a fiú egy bnőmmel volt jóban. jöttem én és a bnőm kikerült a képből mi meg össze melegedtünk. most jött az én egyik osztálytársam és kzdek én kikerülni a képből..csak én belezúgtam a srácba.. ha nem írok rá nem is beszélünk..néha bunkóis. Viszont a másik lánnyal nagyon jól elvannak.De régen velemis elvolt. csak jáccik vele is?
mit csináljak?
köszi.14L.
14éves vagyok. Az a baj, hogy amikor meg már kezdeném elfelejteni, hogy mi is van felhív rámír..voltak 'nembaráti' beszélgetéseink is,de nem tudom,hogy neki ez mennyire számított. Ha esetleg más fiúról vagy sztárról beszéltem elég 'féltékeny'nek tűnt. Kaptam tőle ajándékotis csak úgynagyon kedves volt tőle.
2.Válaszoló. Próbálok nem figyelni rá, de suliban a szemem akartatlanul is őt keresi..:/
És minig felbukkan..
köszönöm a válaszokat, arik vagytok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!