Mikor és miért törölted magad az IWIWről?
Figyelt kérdés
Vagy egyéb közösségi oldalról.2011. okt. 6. 13:16
11/14 anonim válasza:
Mivel, hogy régebben kevesebben tudtak róla, azért nem voltak rákattanva. Én sem tudtam egészen odáig, míg a tesóm nem szólt, hogy van ilyen.
13/14 hollófernyiges válasza:
"mi az a "spybot"? "
Nemrég derült ki, hogy a facebook akkor is követi hogy merre jársz a neten ha éppen nem aktív. Az adatokat meg elküldi a központba ahol a netezési szokásaidat eladják a hirdető cégeknek.
14/14 anonim válasza:
Fél éve töröltem magam iwiwről, mert soha egy üzenetet nem kaptam, csak körüziket. Egyszerűen kihaltak onnan az ismerőseim. Az üzenőfalon egy heti bejegyzés volt, tehát senki nem volt ott aktív. Aki ismerősöm és a kapcsolatot is tartom vele, az fenn van a facebook-on, aki meg csak látott egyszer, bejelölt iwiwen, az nem is fog hiányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!