Mikor és miért törölted magad az IWIWről?
A myvip-ről töröltem magam, mert elegem lett a sok gyengeelméjűből, akik naponta körüzeneteket küldtek.
Az iwiw-en még fent vagyok, de kb fél éve nem néztem be, azért tartottam meg, hogy legyen egy telefonkönyvem, vagy email listám, ha kell.
Facebookon fent vagyok, heti egyszer benézek.
Nem értem a felhajtást a közösségi oldalak körül, a fiatalok őrületét meg pláne nem. Valaki elmagyarázhatná.
Én csak iwiw-en vagyok fent, kb 1 hónapban egyszer felmegyek. Nem akarom törölni magam, hogy megmaradjon a lehetősége, hogy ha valakivel fel kell vennem a kapcsolatot a múltból, akkor találjak valami elérhetőséget. Osztálytalálkozókat pl ott szoktak szervezni.
De facebookra nem is regisztráltam.
Myvipről kb fél éve,sosem léptem be,sosem jött semmi értelmes üzenet.
Iwiwen még fenn vagyok,de kiirtam,hogy oda senki ne irjon,ritkán nézem.De mailcimek,telószámok miatt nem törlöm magam,jól jöhet.
FB-on fenn vagyok,használom,de ha még változtatnak valamit,lehet törlöm magam
Bocs az offért, mi az a "spybot"?
Amúgy tervezem, hogy Iwiw-ről is törlöm magam, mert nem is járok fel, és ott is csak az idióta körüzenetek jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!