Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Népszámlálásnál ha a vallást...

Népszámlálásnál ha a vallást kérdezik, akkor mi alapján kell válaszolni?

Figyelt kérdés
Azt kell beírni aminek vallom magam(nem vagyok vallásos, 100%-ban ateista vagyok), vagy pedig azt, hogy "hivatalosan" mi a vallásom? Tehát meg vagyok keresztelve, elvileg katolikus vagyok de én nem mondom magam annak.
2011. okt. 5. 19:37
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igen azért is... és mert a mamám akarta mert szerinte eljön majd az idő h megint üldözni fogják a zsidókat és akkor jól jön ez a papír. xD
2011. okt. 5. 20:01
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Annak örülj, hogy olyan családhoz kerültél, akik katolikusan nevelnek. Ezzel élned kéne, nem pedig elutasítani. Ne hagyd, hogy a közösség rossz irányba vigyen."

Elolvastad a kérdést? Nem vallásos, hanem ateista. vagyis a fene nagy katolikus nevelés nem igazán érvényesült.

És miből gondolod, hogy a közösség rossz irányba vinné? nem is tudunk az életéről semmit, lehet hogy egy teljesen normális, nem iszákos, drogozó neveletlen, hanem egy teljesen normális fiatal, aki a buszon átadja a helyét az öreg néniknek.

Attól hogy valakit katolikusnak nevelnek, még nem jelenti azt hogy jó ember, és ha valaki ateista, attól nem kínoz a szabad idejében kismacskákat, miután pofánverte a gyerekét.

2011. okt. 5. 20:02
 23/24 A kérdező kommentje:

20:02 Köszönöm! :)

Szerintem is amúgy normális ember vagyok. :D Egyetemen tanulok, nem züllök és jólnevelt udvarias vagyok, a légynek sem tudnék ártani. :)

A szüleim úgy neveltek, hogy reálisan lássam a dolgokat, tehát soha nem is hittem Istenben.

2011. okt. 5. 20:06
 24/24 anonim ***** válasza:
73%
Keresztelve vagyok, elsőáldozó is voltam, meg bérmálkoztam is. És miért?! Mert a nagyszülők szerették volna... Kár hogy ateista voltam világ életemben, de ennyit megtettem a kedvükért.
2011. okt. 5. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!