Népszámlálásnál ha a vallást kérdezik, akkor mi alapján kell válaszolni?
"Annak örülj, hogy olyan családhoz kerültél, akik katolikusan nevelnek. Ezzel élned kéne, nem pedig elutasítani. Ne hagyd, hogy a közösség rossz irányba vigyen."
Elolvastad a kérdést? Nem vallásos, hanem ateista. vagyis a fene nagy katolikus nevelés nem igazán érvényesült.
És miből gondolod, hogy a közösség rossz irányba vinné? nem is tudunk az életéről semmit, lehet hogy egy teljesen normális, nem iszákos, drogozó neveletlen, hanem egy teljesen normális fiatal, aki a buszon átadja a helyét az öreg néniknek.
Attól hogy valakit katolikusnak nevelnek, még nem jelenti azt hogy jó ember, és ha valaki ateista, attól nem kínoz a szabad idejében kismacskákat, miután pofánverte a gyerekét.
20:02 Köszönöm! :)
Szerintem is amúgy normális ember vagyok. :D Egyetemen tanulok, nem züllök és jólnevelt udvarias vagyok, a légynek sem tudnék ártani. :)
A szüleim úgy neveltek, hogy reálisan lássam a dolgokat, tehát soha nem is hittem Istenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!