Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Népszámlálásnál ha a vallást...

Népszámlálásnál ha a vallást kérdezik, akkor mi alapján kell válaszolni?

Figyelt kérdés
Azt kell beírni aminek vallom magam(nem vagyok vallásos, 100%-ban ateista vagyok), vagy pedig azt, hogy "hivatalosan" mi a vallásom? Tehát meg vagyok keresztelve, elvileg katolikus vagyok de én nem mondom magam annak.
2011. okt. 5. 19:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

19:44

Ezt kifejtenéd pontosabban, hogy minek örüljek? :D

2011. okt. 5. 19:48
 12/24 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki, de neki teljesen más a gondolkodás módja. Szerinte mivel mindenki meg van keresztelve a családban, ezért én is katolikus vagyok. :/
2011. okt. 5. 19:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell beírni, aminek érzed magad. Ha semmilyennek nem érzed magad akkor be kell ikszelni, hogy nem tartozol egyik valláshoz sem. Ha viszont már kitöltötték, akkor mindegy. Beazonosítani úgysem fognak.
2011. okt. 5. 19:51
 14/24 anonim ***** válasza:
2%
Annak örülj, hogy olyan családhoz kerültél, akik katolikusan nevelnek. Ezzel élned kéne, nem pedig elutasítani. Ne hagyd, hogy a közösség rossz irányba vigyen.
2011. okt. 5. 19:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

> elvileg katolikus vagyok de én nem mondom magam annak.

Akkor nem vagy az. Az ateista-t jelöld be.

> Szerinte mivel mindenki meg van keresztelve a családban,

> ezért én is katolikus vagyok.

Én is meg vagyok keresztelve, mégis ateista vagyok. :)

2011. okt. 5. 19:53
 16/24 A kérdező kommentje:
Dehát nem neveltek katolikusan :O Csak azért kereszteltek meg, mert a mamám ragaszkodott hozzá és utána nagy buli volt. :D A szüleim is teljes mértékben ateisták.
2011. okt. 5. 19:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert senkinek semmi köze hozzá!
2011. okt. 5. 19:55
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
A népszámlálás egyetlen dolgot fog kimutatni, hogy a lakosság 80%-a funkcionális analfabéta (a híradó is ettől zeng, hogy az emberek nem tudják kitölteni normálisan), innentől kezdve teljesen mindegy, ki mit ír bele.
2011. okt. 5. 19:56
 19/24 A kérdező kommentje:
Jah és bocsánat ha esetleg ezzel bárkit is megbántok: örülök, hogy nem vagyok vallásos mert attól még nem leszek jobb ember h hiszek Istenben. :D
2011. okt. 5. 19:58
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
19:51-es vagyok. Az még nagyobb baj! Azért megkereszteltek, hogy legyen buli?
2011. okt. 5. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!