Népszámlálásnál ha a vallást kérdezik, akkor mi alapján kell válaszolni?
Figyelt kérdés
Azt kell beírni aminek vallom magam(nem vagyok vallásos, 100%-ban ateista vagyok), vagy pedig azt, hogy "hivatalosan" mi a vallásom? Tehát meg vagyok keresztelve, elvileg katolikus vagyok de én nem mondom magam annak.2011. okt. 5. 19:37
1/24 anonim válasza:
oda van írva hogy milyen vallásúnak érzi/vallja magát (vagy nem pontosan így) lényeg hogy amit érzel és nem amilyen papíron vagy.
2/24 anonim válasza:
Van olyan opció is rajta hogy ATEISTA... -.-"
3/24 anonim válasza:
Azt kell odaírni,hogy Jedi Rend! :)
4/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van...de az enyémet nem én töltöttem ki hanem a mamám és szerinte katolikus vagyok.
2011. okt. 5. 19:41
5/24 anonim válasza:
2. válaszoló!
Ha nem megy a szövegértelmezés, inkább ne válaszolj!
6/24 anonim válasza:
Örülj neki, hogy így nevelnek. Egyszer majd megérted!
7/24 anonim válasza:
hát ha már kitöltötte akkor mindegy
8/24 anonim válasza:
Aminek érzed magad. Én is meg vagyok keresztelve, de nem tartom magam annak. Én csak most fogom kitölteni, az ateistát fogom bejelölni.
9/24 anonim válasza:
Ezért kell magadnak kitölteni. Mondd meg a mamádnak, hogy nem vagy katolikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!