Ha az utcán mindenkitől kérnék 100 FT-t sokat keresnék?
Hülye kérdés tudom de kíváncsi vagyok menne e a dolog? Te adnál csak úgy 100 FT-t egy vadidegennek?
Amúgy láttam, hogy cigányok kitalálják,hogy beteg a gyerekük oszt kérnek 100 FT-t. Én igaz nem vagyok cigány, de ha kitalálok vmit, akkor kapnék?
Nem kéregetni akarok, köszönnék a vadidegennek és kérnék szépen tőle 100 FT-t mondjuk kitalálom, hogy itt ragadtam a város egyik részibe s még kéne nekem 100 FT egy jegyre.
Nos, mit szóltok? NEm meggazdagondi akarok, csak egy kis + pénzt összeszedni XD
sosem adok.
Kivétel persze van.
Legutóbb idős néni cukrászda előtt sütire kért...bementem vele,megvettem neki,meg még csomagoltattam is pár szeletet,jusson haza is.Nagyon örült neki.
Nyugodtan meg lehet vetni ezért, de én soha nem adok senkinek egy petákot sem. Én megdolgozom a pénzemért, méghozzá keményen, ergo az enyém, és saját fenntartásomra költöm ill. a családomnak segítek, ha kell / mostanság bizony kell /. Az egész fizetésemet elkölthetném pár nap alatt, ha minden koldusnak, kérincsélőnek, csövesnek adnék.
Én adakozni az adóm 1 százalékával szoktam és a használt ruháinkat odaadom a Vöröskeresztnek. Slussz.
Nem tudom hovavalósi vagy, de itt Pesten, minden sarkon áll egy ember, aki egész véletlenül elhagyta a tárcáját, de haza akar jutni...
Engem ha naponta nem állitanak meg 5ször, akkor egyszer sem..gondolom mások is ezt tapasztalják.
Szerintem ahoz, hogy vki komolyan adjon valami pénzt , ahoz valami nagyon nagyon nagyon frappáns dolgot kéne kitalálnod.
Ne nézd hülyének az embereket.
Én se adok senkinek pénzt.
Nem sokat gyűjtenél vele, sokan elhajtják az ilyen embereket, mennek tovább vagy meg is verhetnek, ahogy már írták előttem. Nagyon kevés gyűlne össze.
Én még anno azt se tudtam megkérdezni, hogy a közelben hol a posta, mert elhajtottak... Rájöttem, hogy azonnal kérdezni kell, nincs felvezető, hogy "elnézést segítene nekem?", stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!