Csak én nem tudok belépni, hogy neten töltsem ki a népszámlálós lapot?
Figyelt kérdés
Az azonosítót - többszöri sikertelen próbálkozás miatt - a rendszer átmenetileg letiltotta.A tiltás feloldásának ideje: 2011.10.03. 19:22:21
Ezt írja ki.
Egyszer írtam be rossz belépési kódot hozzá, azóta nem enged belépni. Később hiába próbálom a tiltás feloldás után, semmi.. Ugyanez..
Valakinek valami ötlet?
2011. okt. 3. 19:24
2/3 anonim válasza:
nem csak te, elárasztották a gyakorikérdéseket az ezzel szerencsétlenkedők, az egyiknél az volt a megoldás, hogy a kis L helyett nagy I kellett.
3/3 A kérdező kommentje:
:S ugy irtam be, ahogy a lapon volt.. :/legalabb is, ezt diktaltak.. De koszonom szepen!!
2011. okt. 4. 03:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!