Éppen költözünk. Hol töltsem ki a népszámlálós kérdőívet?
neten szeretném, de ugye ott is kell hozzá a lakáskód. namármost éppen most költözünk a napokban, albérletből albérletbe. ahol most lakunk megkaptuk az 1db lakás és 1db személyi kérdőívet, még nem töltöttünk semmit. az új helyen ma kapunk kulcsot és a köv héten költözünk.
akkor most milyen kóddal töltsük ki a neten? 4en vagyunk, egyikőnknek sem bejelentett lakcím.
mert más meg azt mondta, hogy nem a bejelentett lakcím számít, hanem ahol életvitelszerűen laksz.
haza csak havonta egyszer járok, de oda vagyok bejelentve.
Elvileg az számít, ahol ma 0:00-kor laktál. Meg mindenben azok az adatok.
Más kérdés, hogy speciel én nem akarok kiszúrni a főbérlővel, ezért kitöltöm az állandó lakcímemen. És az a vicces, hogy van is olyan opció, ahol be tudod írni, hogy nem a megadott lakcímen élsz életvitelszerűen, hanem másik városban, és ott elég csak a várost megadni.
Egyébként akkor nektek még a mostani lakcímetek él, ha mindenképp az albérlet szerint akarjátok kitölteni.
A lakáskérdőív első oldalán ott van:
"SZEMÉLYI KÉRDŐÍVET kell kitölteni
! minden olyan magyar vagy külföldi állampolgárról, aki életvitelszerűen él a lakásban – akár bejelentkezve, akár bejelentkezés nélkül –, azaz
aki éjszakai pihenését általában, a hét nagyobb részében itt tölti, innen jár iskolába, dolgozni (akkor is, ha átmenetileg távol van,
pl. gyógykezelés, üdülés, rokonlátogatás miatt),"
és
"Az adatokat 2011. október 1-je, szombat, 0 órai időpontnak megfelelően adja meg."
Azaz, ha mára virradóra még a régi albérletben laksz, ahol megkaptad a kérdőíveket, akkor azzal a kóddal belépsz a neten és kitöltöd a kérdőívet.
Az teljesen mindegy, ha akár már ma délelőtt átköltözöl máshova.
igen, ezzel léptem be, de egy marhaság az egész.
háztartás sorszáma a lakásban...húzzunk sorsot ki az egyes? értelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!