Szerintetek jó dolog lenne e kiirtani a gonosz embereket?
És szerintetek ez a törvény értetek van??
Szerintetek az nem gyilkosság ha valakit ellehetetlenítenek?
Szerintetek kit érdekel a halálotok?? ha meghalsz az elkövető 20-25 év múlva szabadul. Addig se rezsije se kajára nem kell költeni lehet tanulni gyúrni harci képességeket növelni.... :)
Egy nagy kérdés?? Ha én ezt tenném te milyen jogon ítélnél el? Törvény felettinek képzeled magad?
Teaman:
Te vagy nagyon fiatal vagy, vagy valami szektához tartozol, vagy beszívtál.
Nem tartozom szektához vagy ilyesmi még csak panelban sem lakom. Csak feszegetem a kérdés értelmét és azt leegyszerűsítve. De nem értelek titeket. Ha nem birtok valamire választ adni a másikat kezditek el fikázni hogy hülyeséget kérdez vagy hasonlók. Ti viselkedtek dedósan.
Nem gondoljátok végig hogy azt aki meghúzza a ravaszt nem fogja érdekelni hogy mit hisztek se az hogy lehet e vagy nem. A kilőt töltény sem válogat.
De én próbálok rávezetni titeket arra hogy pofázzással semmi nem változik. És szerintem pont ezért lesz egyre több bűnöző. Ez a társadalom szüli őket. Bár nem csodálom. A gazdagok kenyérrel bűnöznek teljesen legálisan a szegények meg gazdagok akarnak lenni hogy ezt megtehessék.
Oké, nem fikázlak, semmit nem fűzök hozzá, csak a véleményem:
NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!