Verekedni vagy sem? Tehát valóban az a vesztes e aki nem üt vissza?
Szerintetek mi a jobb verekedni vagy inkább "nyúlbéláskodni"?
Én 2 m magas vagyok ,nem nagyon lehet megverni mégis primítív dolognak tartom a verekedést,és sokszor ráhagyom az illető(k)re.
Te egy igazi hulye vagy!
Ha megutnek akkor siman uss vissza!
Aki ilyenkor nem ut vissza az egy szerencsetlen beszari, nem bolcs.
Ezzel a nem utok vissza, ha megutottek es ezert bolcs vagyok dumaval csak magukat mentegetik a felenk egyenek.
Ha latja, h "bolcs" vagy lehet megint megut aztan meg megint illetve, ha legkozelebb osszefuttok akkor megint.
A ket meteres magasagoddal meg ne legyel oda, ha nem tudsz bunyozni....
sok különböző véleményt láttam eddig , érdekes hogy mindenkiből mást vált ki ez a kérdés!
Szerintem verekedni az tud aki effélét sportol vagy sokat szokott verekedni ergo így tudja csak megoldani a gondjait azaz nem tudja érvekkel alátámasztani a gondolatait úgyhogy inkább üt vagy csak simán egy primitív buta ember aki azt hiszi ettől lesz valaki.
Én spec. azért szoktam ráhagyni mert nem akarok lesüllyedni arra a szintre , egy bizonyos kor után ez már gáz az értelmesebb emberek köreiben.
Jol irtam en, h beszari vagy:D
Az a tipikus:D
Ha az lenne, amit mondanal, h te aztan a halal ertelmes emberek koze tartozol, akkor nem irkalnal ilyen marhasagokat.
Ertelmes ember felfogja, h letezik onvedelem illetve, h sok kuzdosport nem csak a harcrol szol.
En azert kezdtem el, h meg tudjam magam vedeni.
Soha nem kezdemenyeztem verekedest es mindig csak akkor utottem, ha mar a masik megtamadott, addig meg a szaja jart kb. en is letojtam.
De nem fogom hagyni, h barki is megpofozzon, mert ez tetszik vagy sem, akar mennyire probalod megmagyarazni magadnak, de nyulbelaskodas.
Félre értitek amit írtam van aki a sport miatt tud verekedni , meg van aki mert ennyit tud csak.
Akkor beszari vagyok mert így gondolkodom , de ez az én véleményem.
(7 évig karatéztam 2. hely alá sose kerültem mégse akarok összeverni mindenkit...)
általában a gyenge egyéniségekre jellemző ez.
A nethuszárkodást meg tartogassátok másra , véleményeket várok nem fikát:))
Ahha persze, ugy karateztal te het evig, mint ahogy en meg Neutron balettoztunk:D
Mondom, szerintem fogadd el, h mi van, nyilvanosan meg ne emlegesd a velemenyed, mert hulyenek fognak nezni, akik kicsit is vagjak mi van.
Inkabb azon agyalj, h kicsit emberesedjel es ne hagyd magad, mert hulyen jon majd ki, h masok azzal szorakoznak, h a segged rugdossak, mert tudjak, h csicska vagy.
Persze ha odakerül a sor úgysincs más választás, de a szóbeli dolgokat jobb ráhagyni az illetőre.
Amúgy meg ha megvered akkor se biztos h vége lesz , sőt!
Mérlegelni kell szerintem , és ha vesztes a helyzet akkor inkább hagyni..
Az elobb meg arrol vakeraltal, h akkor se utsz vissza most meg a szobeli fenyegetessel jossz..kar rad pazarolni a betut, mert mondom, h hulye vagy.
meg h nagyobb gaz lehet belole, ha leallitod az illetot...biztos...idiota..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!