Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Verekedni vagy sem? Tehát...

Verekedni vagy sem? Tehát valóban az a vesztes e aki nem üt vissza?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi a jobb verekedni vagy inkább "nyúlbéláskodni"?

Én 2 m magas vagyok ,nem nagyon lehet megverni mégis primítív dolognak tartom a verekedést,és sokszor ráhagyom az illető(k)re.

2011. okt. 1. 19:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

Te egy igazi hulye vagy!

Ha megutnek akkor siman uss vissza!

Aki ilyenkor nem ut vissza az egy szerencsetlen beszari, nem bolcs.

Ezzel a nem utok vissza, ha megutottek es ezert bolcs vagyok dumaval csak magukat mentegetik a felenk egyenek.

Ha latja, h "bolcs" vagy lehet megint megut aztan meg megint illetve, ha legkozelebb osszefuttok akkor megint.

A ket meteres magasagoddal meg ne legyel oda, ha nem tudsz bunyozni....

2011. okt. 2. 09:56
 12/21 A kérdező kommentje:

sok különböző véleményt láttam eddig , érdekes hogy mindenkiből mást vált ki ez a kérdés!

Szerintem verekedni az tud aki effélét sportol vagy sokat szokott verekedni ergo így tudja csak megoldani a gondjait azaz nem tudja érvekkel alátámasztani a gondolatait úgyhogy inkább üt vagy csak simán egy primitív buta ember aki azt hiszi ettől lesz valaki.

Én spec. azért szoktam ráhagyni mert nem akarok lesüllyedni arra a szintre , egy bizonyos kor után ez már gáz az értelmesebb emberek köreiben.

2011. okt. 2. 10:32
 13/21 anonim ***** válasza:
40%

Jol irtam en, h beszari vagy:D

Az a tipikus:D

Ha az lenne, amit mondanal, h te aztan a halal ertelmes emberek koze tartozol, akkor nem irkalnal ilyen marhasagokat.

Ertelmes ember felfogja, h letezik onvedelem illetve, h sok kuzdosport nem csak a harcrol szol.

En azert kezdtem el, h meg tudjam magam vedeni.

Soha nem kezdemenyeztem verekedest es mindig csak akkor utottem, ha mar a masik megtamadott, addig meg a szaja jart kb. en is letojtam.

De nem fogom hagyni, h barki is megpofozzon, mert ez tetszik vagy sem, akar mennyire probalod megmagyarazni magadnak, de nyulbelaskodas.

2011. okt. 2. 10:57
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
Látszik, hogy egy igazi nyúlbéla vagy aki a maga nem létező értelmével magyarázza, hogy miért is ilyen beszari. Vállalom, hogy harcművész vagyok és meg tudom védeni magam, de a harcművészet nem csak erről szól, de amíg ilyen előítéleteid vannak az "ilyesféle sportokkal" kapcsolatban addig nem fogod megérteni a szamurájok útját.
2011. okt. 2. 11:58
 15/21 A kérdező kommentje:

Félre értitek amit írtam van aki a sport miatt tud verekedni , meg van aki mert ennyit tud csak.

Akkor beszari vagyok mert így gondolkodom , de ez az én véleményem.

(7 évig karatéztam 2. hely alá sose kerültem mégse akarok összeverni mindenkit...)

általában a gyenge egyéniségekre jellemző ez.

A nethuszárkodást meg tartogassátok másra , véleményeket várok nem fikát:))

2011. okt. 2. 12:58
 16/21 anonim ***** válasza:
40%

Ahha persze, ugy karateztal te het evig, mint ahogy en meg Neutron balettoztunk:D

Mondom, szerintem fogadd el, h mi van, nyilvanosan meg ne emlegesd a velemenyed, mert hulyenek fognak nezni, akik kicsit is vagjak mi van.

Inkabb azon agyalj, h kicsit emberesedjel es ne hagyd magad, mert hulyen jon majd ki, h masok azzal szorakoznak, h a segged rugdossak, mert tudjak, h csicska vagy.

2011. okt. 2. 13:06
 17/21 A kérdező kommentje:
nekem mindegy mit gondolsz!:)
2011. okt. 2. 19:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg van abban valami amit írt előző, ha látják mások hogy nyugodtan kóstolgathatnak téged akkor mindig kicsit durvábban fogják csinálni. Van egy pont amikor már igenis oda kell csapni különben soha nem lesz vége és mindig te fogsz szívni.
2011. okt. 2. 21:53
 19/21 A kérdező kommentje:

Persze ha odakerül a sor úgysincs más választás, de a szóbeli dolgokat jobb ráhagyni az illetőre.

Amúgy meg ha megvered akkor se biztos h vége lesz , sőt!

Mérlegelni kell szerintem , és ha vesztes a helyzet akkor inkább hagyni..

2011. okt. 3. 08:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Az elobb meg arrol vakeraltal, h akkor se utsz vissza most meg a szobeli fenyegetessel jossz..kar rad pazarolni a betut, mert mondom, h hulye vagy.

meg h nagyobb gaz lehet belole, ha leallitod az illetot...biztos...idiota..

2011. okt. 3. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!