Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi van, ha nem töltöm ki a...

Mi van, ha nem töltöm ki a népszámlásásos kérdőívet?

Figyelt kérdés

Ejnye bejnye?

Nővérem külföldön tartózkodik. Nekik biztosan nem lesz kitöltve. Milyen szankciókkal élnek az ő esetében?

2011. okt. 1. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A betegségekre nem kötelező válaszolni, oda van írva!!!
2011. okt. 1. 11:35
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Szövegértés egyes :D Amúgy ilyen statisztikát is lehetne csinálni, hányan tesznek fel csak itt olyan kérdéseket, amik egyértelműen le vannak írva a kérdőíven vagy a segédletben. Ha a gyk-t veszem alapul, elég elkeserítő lenne :D
2011. okt. 1. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:
egyébként meg nem névre szól, mit kapálózol?
2011. okt. 1. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Én már megkaptam....ezt a hülye kérdőívet....annyira sz*rok rá magasan, hogy hihetetlen. Átviszem apámhoz, majd ő kitölti nekem. Már telefonon lebeszéltük,sőt ha azt mondjátok, hogy neten is ki lehet tölteni, akkor majd ő ott ikszelget nekem. Úgy nem érdekel az egész, ahogy van! Teleírja majd hazugságokkal oszt jóvan,senkinek semmi köze semmihez....
2011. okt. 1. 11:44
 15/18 A kérdező kommentje:

wow :D 20 perc alatt milyen rengeteg válasz érkezett.

Hát nővéremet nyugodtan büntethetik, mert neki nincs semmilyen jövedelme.

Én meg az államtól kapok támogatást és csak az a bevételi forrásom még pár évig.

2011. okt. 1. 11:45
 16/18 anonim válasza:
47%
nem névre szól,csak ott a szül időd,meg a nemed,meg a lakcímed.nem tart sokáig kikeresni a rendszerben,hogy ki töltötte ki a kérdőívet.
2011. okt. 1. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:

mert a kérdések alapján ki nem lehet találni, hogy kikről van szó...van, akinek anonim, pl egyetemistáknak a koliban meg hajléktalanoknak. de ha a saját lakásodban laksz, akkor lazán.

mellesleg nem értem minek ez az egész. minden fontos infóról van adatuk. lakossági nyilvántartás, oktatási nyilvántartás, tulajdonokról, mindenről.

amiről nincs, arra nem kötelező a válasz.

2011. okt. 1. 11:49
 18/18 A kérdező kommentje:

16.49

Gondolom nincs annyira egységes rendszer, amivel ezt költség és időhatékonyabban meg lehetne tenni, mint egy népszámlálást. És kb. ennyi az egész értelme.

2011. okt. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!