Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha nem küldtek...

Mi a teendő, ha nem küldtek népszámlálásra kérdőívet?

Figyelt kérdés
Ketten élünk egy háztartásban anyámmal, egy személyi kérdőívet küldtek, pedig már nagykorú vagyok. Vagy én gondolom rosszul, hogy kettőt kellett volna kapnunk? Vagy hogy működik ez??
2011. szept. 29. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenhova alapból egyet dobnak be. Ha többre van szükség, akkor szólsz a hozzátok tartozó számlálóbiztosnak (neve és elérhetősége a borítékon) és küldenek további lapokat.
2011. szept. 29. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Háztartásonként csak egyet küldenek előre, hogy megbarátkozz vele. A többit majd az a személy hozza, aki a te területeden végzi a népszámlálást. De kérhetsz előre magadnak is, ha felhívod ezt az embert. Nekem ez jött le a tájékoztatóból.
2011. szept. 29. 16:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, akkor rendben. Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 29. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!