Az gáz ha csak 126 ismerősöm van facebookon?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 21:13
11/19 anonim válasza:
Nekem 222 van,de gondolkoztam rajta,hogy legalább a felét törlöm csomó régi osztálytárs meg különböző szakkörökről emberkék. Ez az oldal nem olyan,mint régen a vip vagy az iwiw ,mert itt mindeki tudja azt is,ha menstruálok kb. Pedig én nem vagyok egy mindent kiírkáló emberke..
12/19 anonim válasza:
És az gáz ha csak 2 millió ismerősöm van a facebookon?
13/19 anonim válasza:
És az gáz, hogy nekem összesen 0? Mivel nem érdekel ez a baromság, nem is regisztráltam...
14/19 anonim válasza:
79% 21:59
Te nem hallottál még a privacy beállításokról? Úgy állítod be ahogy akarod. Ha nem szeretnéd, hogy a volt osztálytársak lássák hogy mikor menstruálsz, ezt három kattintás alatt be lehet állítani. A neved az egyedüli, amit nem tudsz elrejteni (legfeljebb kamu nevet írsz a helyére).
15/19 anonim válasza:
Nem a számuk a gáz, hanem ez a kérdés.
16/19 anonim válasza:
ha lenne fészbukkom kb 8 barát és mondjuk 10 ismerős lenne fent.
17/19 anonim válasza:
Igen, elég gáz, hogy facebookozol.
18/19 anonim válasza:
Nem értem, mi abban a gáz, ha x számú ismerősöd van?
19/19 csontos156156 válasza:
nem... hanem az a gáááz ha fent vagy facbookon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!